Skip to content
Kezdőlap » Programok » Nyári jógatábor a Bakonyban

Nyári jógatábor a Bakonyban

  • by

Ismét táborozni hívunk! A bakonyi jógatábor lehetőségét komoly érdeklődőknek ajánljuk,  akik szeretnék elmélyíteni a jógagyakorlásukat, szeretnének intenzív élményeket szerezni és motivációt kapni az otthoni gyakorlásukhoz.

A napi programban a csoportszintnek megfelelő pránajáma gyakorlás lesz egyénre szabva mudrákkal-bandhákkal, valamint ászana gyakorlás, meditáció, relaxáció.

A tábor folyamán átvett jógagyakorlatokból és technikákból mindenki egyénre szabott jógaprogramot vihet haza magával (életviteli tanácsokkal együtt)
A tábor központi témája lesz a Kaivalyadhama jógatradíció, és a Vinijóga.
Átadásra kerül a pránájáma tradicionális gyakorlási módja Shri O. P. Tiwari India egyik még élő hatha jóga guruja tanításai alapján.

MInden reggel Satkarma gyakorlás lesz, gyomormosás, géznyelés, szondás gyomortisztítás, orrmosás és a katéteres orrtisztítás.

Jó idő esetén kint gyakorlunk pránájámát, hideg vagy eső esetén a ház emeleti, nagy termében. Este hangulatos programok lesznek: filmvetítés, tratak, beszélgetés, tűzszertartás, meditáció stb.

Az ételeket Révász Péter egészségtudatos ételkészítő barátunk készíti, minden étel glutén, cukor és tejmentes lesz!

Tartják: Selmeci József Csongor és Selmeciné Ági a Magyar Jóga Akadémia vezetői, Kaivalyadhama Jógaintézet magyarországi képviselői, vezető jógatanárok, jógaterapeuták.

Időpont: 2023. június 25 – 30.  (vasárnaptól péntekig)  

Helyszín: Gézaháza, Hubertus Fogadó

Szállások:

A kellemes szállás biztosítása érdekében a 3 ágyas szobákat (melyekben 1 franciaágy és egy pótágy van, 2 ágyas szobaként tudjuk 2 főre biztosítani és csak 2 db 3 ágyas szoba van 3 -3 főre. Tehát összesen 5 db 2 ágyas és 2 db 3 ágyas szoba van.

A szállás korlátozottsága miatt a tábor létszáma maximum 15 fő.

Díjak:

3 ágyas szobában történő elhelyezéssel 125.000 Ft/fő

2 ágyas szobákban történő elhelyezéssel 140.000 Ft/fő

A díj tartalmazza a nyomtatott szakmai anyagokat, a szállást, a vegán étkezést, a jógagyakorlásokat, előadásokat, kirándulásokat, stb.

Az egyetlen háromágyas szobában elhelyezés lehetősége a jelentkezés és igény sorrendjében történik. 
Jelentkezés a +36302370838 számon, vagy a yoga@yoga.hu e-mail címen.
Előleg 40.000 Ft, amit március 30-ig kérünk befizetni az alábbi számlára: OTP Nyrt. Veszprém: 11773487-03891210-00000000.