Class Detail

Kezdő jóga – Gyöngyi

Mi a jóga? 

A jóga egy önfejlesztõ módszer, amely az ember természetes képességeit használva testi, lelki, szellemi és szociális egészséghez, másokkal és önmagunkkal való harmónikus együttéléshez segíti hozzá a gyakorlóját.

Kezdõ jógafoglalkozás

A kezdõ jógafoglalkozások azoknak valók, akik még nem gyakoroltak, vagy régebben gyakoroltak jógát. A foglalkozások 1,5 óra idõtartamúak, az alapoktól indulnak.

Megtanuljuk az egyszerûbb ászanák, gyakorlatok felvételének alapjait, a légzés szinkront és tudat szinkront. A mozgásokat meghatározott légzésfázissal és a mozgatott testrészre való figyeléssel végezzük.

A foglalkozások ráhangolódásból, elõkészítõ gyakorlatokból, ászanákból, relaxációból és légzõgyakorlatokból állnak a klasszikus jógát oktató tanároknál: Jakabfi Zoltán, Hunyadi Mónika, Vándor Ildikó, Németh Attila, Fekete Gabi, Varga Dóri, Dr. Tarczali Tünde, Kutasi Évi, Horváth Barna.

A Selmeci házaspár okleveles Iyengar jóga tanár, akinél a foglalkozások az Iyengar jóga iskolának megfelelõen más felépítésûek. Õhozzájuk a félév folyamán már nem lehet bekapcsolódni, zárt csoportokkal dolgoznak!

Felszerelés, ruházat

A jógaközpont minden szükséges eszközzel felszerelt, így semmit nem kell a gyakorlóknak magukkal hozniuk, csak a szükséges ruházatot.  Nõi és férfi öltözõ áll rendelkezésre, itt lehet átöltözni.

A foglalkozások közben mezitláb vagyunk, így speciális lábbeli nem szükséges.

A foglalkozások elõtt és után meleg teát lehet fogyasztani a központ konyhájában. A teákat tisztított vízbõl készítjük, mert a központunk felszerelt egy komoly teljesítményû reverz ozmózis víztisztítóval. Mivel a tiszta víz és a folyadékkal való feltöltés nagyon sokat jelent az egészségünk számára, ezért nyugodtan lehet a vízbõl hozott flakonban vételezni.

 

 

 

Class Timetable

  Open Time Close Time Trainer Address
kedd 16:15 17:45 Takács Gyöngyi Ahimsza Jógaközpont
kedd
16:15 - 17:45 - Takács Gyöngyi - at Ahimsza Jógaközpont

Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Class Information

 Number of Week10000
 Next: 2022. július 5.
 Days
ked
Register Now