Trainer Profile

Üdvözöllek, Dr. Tarczali Tünde jógaoktató vagyok.

Üdvözöllek a bemutatkozó oldalamon!

Minősített jógaoktatóként tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének, valamint a Magyar Jóga Társaságnak.

Életemet végigkísérte a sport szeretete, az atlétika, a torna, a kézilabda művelése.

2009-ben kezdtem jógát gyakorolni, Bognár András jógaoktatónál. Célom ekkor leginkább a mindennapokban jelenlévő stressz kezelése, levezetése volt. Egy év múlva csatlakoztam az Ahimsza Jógaközpont kezdő tanfolyamához, amelyen oktatóim a Selmeci Ágica és Csongor voltak. Haladó gyakorlásomat mai napig segítik és szeretettel vezettek be a pránajáma, a meditáció gyakorlásába is. 2012-ben éreztem késztetést arra, hogy a jógaoktatói képesítés szerezzek és ezzel másoknak is segítséget tudjak nyújtani nem csak a stressz kezelésében, de a jóga számos pozitív hatásának a     megtapasztalásában is.
Jóga továbbképzéseken, workshopokon, más a táplálkozással, életvitellel, spirituális úttal kapcsolatos rendezvényeken veszek részt a tudásom elmélyítésének támogatására, valamint lelkesedéssel tanulmányozom a jóga kimeríthetetlen irodalmát is.

Gyermekeim születésével egy új világ nyílt meg előttem. Természetesnek érzetem, hogy a jógát az ő világuknak a részévé is tegyem. Kisbaba korukban kezdtük el gyakorolni a Francoise Barbira Freedman nevével fémjelzett babás jógát (http://www.birthlight.com/page/baby-yoga), amelyet jógafoglalkozásokon a központban mostmár kisbabás és nagybabás anyukákkal is gyakorolunk. 2016-ban kezdtem el a kismama illetve kisbabás és nagybabás jógaoktatói képzést.

A jógaoktatás mellett civilben a Pannon Egyetem oktatója vagyok.

Várok mindenkit szeretettel a jógaórákon! ♥

Nyitott Jóga foglalkozások hétfő délután 16:30-tól. A nyári időszakban kérlek legkésőbb hétfőn 10 óráig jelezd ha jönnél a foglalkozásra. Nagyon köszönöm!

A babás jóga foglalkozások helyszíne jelenleg nem a jógaközpont. Ezzel kapcsolatban kereshetsz személyesen a lenti elérhetőségek bármelyikén!

Aktuális információk a nyitott és babás jóga foglalkozásokról a facebook oldalon és a kezdő/nyitott és babás jóga csoportokban.

Érdeklődés és információ:
mobil: 30/247-2744
email: eletfomajoga@gmail.com
Facebook: Élet/forma jóga

Babás jóga csoport a facebookon: hírek, érdekességek babás jógával, babákkal, gyerekneveléssel kapcsolatosan:
https://www.facebook.com/groups/babasjogacsoport/