Növények Zenéje – A Bamboo eszköz

Növények zenéje

A növények intelligenciájával való kapcsolat lehetővé teszi számunkra, hogy jobban megértsük önmagunkat és a körülöttünk lévő világot.

A “Növények zenéje” daamanhuri fejlesztő cég évek óta kutat, tervez és különböző készülékeket készít annak érdekében, hogy kézzelfoghatóvá tegye azt az elvet, hogy minden élet összekapcsolódik.

Ennek az eszköznek köszönhetően a zene nyelvén keresztül közvetlen kapcsolatba léphetünk a növényvilággal.
A készülék közvetlenül kapcsolódik a növényhez, érzékelve annak elektromágneses jelét, és zenei harmóniává alakítva azt, és ezzel megnyitja az ajtót a kommunikáció új formáira.

A Növény Zene kutatási projekt a 70-es évek végén született Damanhurban, azzal a céllal, hogy valódi kommunikációt érjen el a növényvilággal. A Damanhur a jövő élő laboratóriuma, a közösségek szövetsége, amelynek saját alkotmánya, kultúrája, művészete, zenéje, iskolája van, és a tudományt és a technológát használja arra, hogy támogassa az emberiség fejlődését.

A kutatás részeként számos eszközt hoztak létre a növények leveleinek és gyökérzetének felületén mért elektromágneses változások érzékeltetésére, hogy azok hanggá, cselekvéssé és mozgássá váljanak.

 

 

A Bamboo főbb jellemzői

 

  • Az új eszköz teljesen önállóan használható minden olyan helyen, ahol növény él.

  • Hangszóró beépítve a készülékbe.

  • A lítium-ion akkumulátor több órányi  lejátszást garantál anélkül, hogy a hálózathoz csatlakoztatni kellene.

  • A bambuszból készült héj kellemes és kis környezeti hatással rendelkezik.

  • 3,5 mm-es jack-kimenettel rendelkezik fejhallgatóhoz vagy külső hangszórókhoz.

  • Az akkumulátort microUSB-vel is fel lehet tölteni.

  • Rendelkezik Midi kimenettel mikro usb segítségével.

  • Magas vezetőképességű elektródák a növényhez való csatlakozáshoz.

  • Rendelkezik SD-kártya nyílással a növényi tevékenységek rögzítésére.

  • Képes bővíteni az alapvető funkciókat a zenészeknek és a kutatóknak.

 

Válaszd ki BAMBOO-dat!

A Növények Zenéje,  BAMBOO új modellje 2 változatban kapható. Mindkettő a nagyobb hordozhatóságot,  hozzáférhetőséget és  a teljesítményt szolgálja. Az új eszközt úgy terveztük meg, hogy a vásárlás után kibővíthetjük az alapvető verziót, így ha később szeretné felfedezni az összes lehetőséget, megteheti!

 

Alap Bamboo

 

Az alapváltozatot az egyszerű használhatóság jellemzi, 12 előre beállított konfigurációnak köszönhetően, amelyet az Ön számára gondosan választottak ki és elérhető egy egyszerű kattintással. Ez a készülék hangszerhangokat, zeneszámokat és hanghatásokat tartalmaz, hogy tökéletesen harmóniában hallja a növények zenéjét. Kis méretének és újratölthető akkumulátorának köszönhetően egyszerűen magával viheti oda, ahol szeretné megtapasztalni a növények kommunikációjának varázsát. Biztonságos és intelligens, minden korosztály számára alkalmas, beleértve a gyermekeket is. Bármikor bővítheti és frissítheti az alapváltozatát az M verzióra.

 

 

 

 

Bamboo M

 

Az M változat a paraméterek kezelésére és a harmóniák, ritmusok és hangok testreszabására szolgál, amelyek lehetőséget adnak a zene szerelmeseinek arra, hogy rendkívüli zenei alkotásokat hozzanak létre. A növények zenéjét a választott hangszeren a zenei lépték összes hangjegyére állíthatja. A készülék térbeli, kórusos és reverb hangolási hatásokkal is rendelkezik. Ezért nagyszerű lehetőség a zenészek és azon emberek számára, akik többet szeretnének kísérletezni a zenei területen. Az eszköz MIDI kimenettel, mikro-usb-vel van ellátva, és 426,7, 432 és 440 Hz frekvenciákra van lehetősége, melyet az Ön filozófiája szerint választhat.

 

 

 

Továbbgondolva

Mindkét verzióhoz hozzáadhat egy micro SDHC kártyát, hogy később rögzítse és meghallgassa a növényei zenéjét.

Olyan analízissel és kezelhetőséggel rendelkező számítógépes programot is fejlesztünk, amely lehetővé teszi a készülékhez való csatlakozást, amelyben mindenfajta kísérletet meg lehet tervezni és végrehajtani annak érdekében, hogy bele tudd élni magad a növényi birodalom lenyűgöző világába és a felfedezésre váró titkaiba!

 

 

Magyar nyelvű kézikönyv a Bamboo-hoz letölthető!

Bamboo kézikönyv