Blog Detail

Nyersételkészítő hétvége

ahimszajóga 2014. június 3. 0 comments 0

KNyersétel készítő hétvége a Bakonyban

ha egészséges ,aktív, tudatosságnövelő, nyári élményekre vágysz…
2014. jun.-20.-22.-ig
Szeretettel meghívlak a Bakony szívében tartandó 3 napos képzésre a festői üdülőfaluba, Németbányára. Cím: Gesztenyés utca 14.
A gyönyörű természeti környezetben található település szélén áll családi házunk , erdőktől körülölelt nyugodt, tiszta környezetben  , ahol kiváló lehetőség nyílik a természetben való aktív kikapcsolódásra.
 

A programok naponta 9-16.30-ig tartanak.

A háromnapos együttlétre várjuk mindazokat akik  szeretnének testközelből megismerkedni  a nyers(enzim) táplálkozás gyakorlati részével.
reggeli/tízórai: mediterrán kréker, sok magvas aszalt kenyér, lenmagkenyér, zöld-sárga-piros gyümölcsös turmixok, olivás zöldsaláta, nyers mogyoróból kőrözött,májkrém ízű pástétom,
ebéd: magyaros töltött káposzta székelykáposzta ágyon magtejföllel,gazpacho, fokhagymás-magmajonézes cékla spagetti balkáni fasírtokkal,spenótos rakott zöldségek, tárkonyos zöldségragu leves , afrikai íz világú aszalt zöldség fasírt, kukoricakrém leves, nyers vegán lecsó,csoki torta, máktorta meggyes tetővel, mogyorókrémmel töltött almapalacsinta vaníliás karob csoki öntettel
vacsora/uzsonna: nyers kőrözött, napraforgómag joghurtos saláta aszalt zöldség fasírtokkal, aszalt kenyerek
 Ebéd után kirándulunk a környéken, ehető vadnövényeket szedünk és meglepetés programok is várhatók. A nyers ételeket Révász Vijaya Péter nyerschef segítségével készítjük, Buzsáki Réka környezetvédő mérnök, gyógynövénytermesztő segít eligazodni az ehető vadnövények világában.                                                Jelentkezés: junius 16.-ig
Az élmény hétvége részvételi díja: 7000 Ft/nap (tanfolyamot végzetteknek 1000 Ft/nap kedvezmény), igény esetén a faluban tudunk szállást foglalni: 2500 Ft/fő/éj(közös fürdőszoba) illetve 3000 Ft/éj (saját fürdőszoba) áron.


Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kategóriák