Blog Detail

Egészséges életmód a rohanó világban

Selmeci Csongor 2021. december 28. 0 comments 0

     Életmód váltás a veszprémi pedagógusok és lakosok részére

 Örömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy Veszprém város támogatásával hazánkban eddig példátlan egészségfejlesztő program valósul meg.

A program Veszprémben a Magyar Jóga Társaság és az AHIMSZA Jógaközpont szervezésében jön létre és 12 hetes jóggyakorlási és egészséges életmód képzési (ismeret átadási) részből áll.

 A program a résztvevők számára ingyenes!

 A 12 hetes gyakorlási és képzési fázis elején és végén az ELTE egészségfejlesztő szakemberei mérik fel a résztvevők egészségi és pszichológiai  állapotát és az egészséges életmóddal kapcsolatos ismereteit.

Mindez kérdőívekkel, műszeres felmérésekkel, valamint sportorvosi konzultáción keresztül fog megvalósulni.

A programra az aktív kereső korosztály jelentkezését várjuk és kiemelt célcsoportunk a veszprémi pedagógusok köre, hogy az egészséges életmódról szerzett információikat és gyakorlati tapasztalataikat tovább tudják adni a jövő generációinak.

 A résztvevőkből két csoportot alakítunk, az egyik a veszprémi pedagógusokból, a másik a veszprémi lakosokból fog állni.

A program május elejétől augusztus elejéig tart, helyszíne a veszprémi AHIMSZA Jógaközpont, a Magyar Jóga Társaság oktatási központja, címe Veszprém, József Attila utca 9. 

 A program során 12 jógagyakorlási alkalom (1,5 órás jógagyakorlások), 10 klubfoglalkozás, 5 ismeretterjesztő előadás, 1-1 felmrérés a program elején és végén, valamint két beharangozó előadás  (a program indítása előtt) lesz.

A jógagyakorlások és klubfoglalkozások szombatonként lesznek. 

 A pedagógusok csoportjának jógafoglalkozása szombatonként 15.00 -től 16.30 –ig fog tartani, ami után azonnal kezdődik a klubfoglalkozás 18.30 –ig, és 18.30 –tól 20.00 –ig pedig a veszprémi lakosok csoportja számára következik a jógafoglalkozás.

A klubfoglalkozások célja egymást támogató és motiváló közösség kialakítása az életmód váltáshoz.

 Ha érdeklik a részletek és csatlakozni kíván a programhoz, akkor kattintson a következő linkre, ezzel egyben jelentkezik a nyitó-beharangozó előadásra is, ami első alkalommal január 3-án hétfőn 17.00 –tól 19.00 –ig lesz online a zoom konferencia programon keresztül:

 Várjuk szeretettel: Selmeci József Csongor és Ágota 

 0630-6494-055, www.ahimszajoga.hu, yoga@yoga.hu

Kategóriák