Damanhuri Magyar Csoport- Damanhuri Látogatás

 

UTAZÁS DAMANHURBA 

2022. május 7 – 14.

 

A 3 napos látogatói program tartalma:

 

Vezetett látogatás a közösség központi területén Damjl-ben

Itt van a Welcome Office, nukelók – damanhuri nagycsaládok ahol 15-25 ember él együtt –  szabadtéri templomok és szertartás helyek, a központi kormányzás irodái, kávéház, és szálláshelyek, bolt, stb.

 Itt a körbevezetés mellett kérdéseket lehet majd feltenni a Damanhuri filozófiáról, a művészetről és a társadalmi szerkezetről a kísérőnknek.

 

Látogatás az Emberiség templomaiba

Megnézzük azt a földalatti káprázatos művészeti csodát, amely Damanhur egyik emblémája lett. A templomban megtapasztalhatjuk azoknak a jövőbe mutató spirituális technológiáknak a működését, amely segítségével a templom belső terei energetikailag fel vannak erősítve. Így rendkívül alkalmas a belső tér intenzív belső tapasztalatok megélésére és inetgrálására.

 

Meditáció a tükörteremben damanhuri vezetés mellett

Ez a meditáció egyedülálló lehetőséget nyújt, hogy meditálj a saját spirituális fejlődéseden, új inpriációkat találj a projektjeidhez. Szabad meditációs tánc, mozgás, is szerepel a meditációban amit megsokszoroznak a tükrök és a gong hangja kísér. Mindez a templom csodálatos tükörtermében történik.

Vezetett látogatás a Szent Erdőben és a növényzene megismerése

A Damanhurban több mint 30 évvel ezelőtt elkezdett kutatások, amelyek a spirituális érzékenység és a természettudományok együttes alkalmazására alapultak ahhoz vezettek, hogy a kutatók megismerhették a növények érzékenyéségét, társadalmi világát, és tudatosságát. Ezen a munkán alapszik a növényzene készülék kifejlesztése és a Szent Erdő működése. A növényzene géppel hangot adunk a növények elektromos potenciál változásának, amelyet szenzorokkal érzékelünk a levelek és a gyökerek között. A növény képes megtanulni változtatni a hangot, köszönhetően a biofeedback rendszernek és így valódi zenét játszani.

 Látogatás néhány damanhuri nukleóban

A látogatás célja, hogy a gyakorlatban ismerjük meg a damanhuri projekteket, az életvitelt, a társadalmi és spirituális tapasztalatokat az Arca Baita Tentyris régióban. A régió 5-7 nukleó egységét jelenti. A Damanhuri Élőközösség jelenleg 27-30 nukleó szövetsége!  Megnézzük a porta della Terra a legnagyobb mezőgezdasági nukleot is, ahol a sokféle növény és állat ökogazdálkodást látjuk.

Látogatás a Damanhur Crea -ban, ahol megnézhetjük a kreatív ( a festő, mozaik, szobász, tiffany üvegkészítő) műhelyeket, az alternatív gyógyító kezelőket, a múzeumot, a festmény tárlatot, a saját élelmiszer boltot, a szelfikus ékszerüzletet.

Damanhuri filozófia előadás

Megismerkedünk a damanhuri modell spirituális és társadalmi vetületeivel. 

Választható lehetőségek – ezeket nem tartalmazza a program ára:

 Pizza vacsora a Damjl közösségben, Damanhur központi területén.

1,5 órás kérdezz-felelet találkozó a közösség képviselőivel. Ez Damanhur Crea -ban az Olivetti konferencia teremben lesz. (Ennek nem szokott külön ára lenni)

18.00-tól közösségi találkozó Damanhur egyik alapítójával, kérdések és feleletek a damanhuri életvitelről. (Ennek nem szokott külön ára lenni)

Práno szelfikus gyógyító kezelés egy különleges kristály és szelfikus fotelben.

Költségek:

250 Euró a látogatói program + utazási költség + tolmácsolási költség+szállás+étkezés

A damanhuri szállásköltség naponta 15-20 Eur, Étkezés igény szerint, napi 10-20 eurót érdemes számolni.

Tolmácsdíj (megoszlik a résztvevők között, naponta 100 Euro a profi damanhuri olasz magyar tolmács munkadíja, plusz szállás ellátás).

Az utazás megoldható repülővel, ami jelenleg nagyon kedvezményes, vagy fixbusszal, vagy mikrobusszal. Ebben tudunk segíteni!

Jelentkezés, érdeklődés: Selmeci Csongor   yoga@yoga.hu, 30-237-0838

 

Néhány helyszín, amit megnézünk:

A program Damanhur központi területeinek, Damjl-nak (ejtsd Damil) és Damanhur Crea-nak a meglátogatásával kezdődik.

Damjl-ban működik Damanhur vendégfogadó központja, kávéházzal, vendégszállásokkal, a Nyitott Templommal, kőlabirintusokkal – amelyek a finom-érzékelésünket, saját magunkkal és a természettel való kapcsolatunkat tudják fejleszteni – , és néhány nucleo-val (Damanhuri Élőközösségi Házzal) együtt.

1 vallasmentes spiritualitas

Damanhur Crea pedig Damanhur cégeinek a központi épülete, amelyben a szupermarket, az étterem, a nagy többszáz fős konfenrencia terem, a művészeti laboratóriumok, a növényzenével, és fenntartható technológiákkal foglalkozó cégek, a terápiás rendelőik, a szelfikus ékszereket és képességfejlesztésre, gyógyításra használt selfikus tárgyakat gyártó műhelyeik vannak.

Itt van az a galéria is, amely Falco Tarassaco misztikus selficus festményeit mutatja be.    

A látogatói program során több alkalommal van mód bemenni az Emberiség Templomaiba is. Ez a templom nemcsak egy káprázatos föld alatti művészeti alkotás, hanem egy olyan erőtér is, ahol a szinkron vonalak kereszteződése folytán hatalmas energiák találkoznak. A templom létrehozásának fő célja, hogy közvetlen lehetőséget adjon a minden emberben megtalálható isteni szikra felébresztéséhez.

Az emberiség templomának egy részlete

A Szent Erdő Templomban ki lehet próbálni a hatalmas kőlabirintusokat, és tanulni lehet a fákkal és a növényvilággal való kapcsolat elmélyítéséről. Itt van mód meghallgatni a növények kommunikációját a növényzene gép segítségével, ami Damanhur egyik emblematikus fejlesztése.

A Bevezetés a Spirituális Fizikába program során betekintés kapunk a tudomány és a spiritualitás közös területeibe. A spirituális fizikai ott kezdődik, ahol a kvantum fizikai végződik. Felnyitja a szemünket a világnak és az univerzumnak egy új típusú megértésére, amely mind a tudományt, mind a spiritualitást magában foglalja.

A Kérdés-felelet programon pedig alkalom nyílik Damanhur jövőképéről, filozófiájáról, a közösségi életről kérdezni a Közösség valamely tapasztalt tagját.

Damanhurról bővebben a magyar honlapon is olvashatsz: www.damanhur.hu