Blog Detail

Tavaszi jógatábor a Bakonyban

Selmeci Csongor 2019. január 18. 0 comments 0
Ismét táborozni hívunk! A bakonyi jógatábor lehetőségét komoly érdeklődőknek ajánljuk,  akik szeretnék elmélyíteni a jógagyakorlásukat, szeretnének intenzív élményeket szerezni és motivációt kapni az otthoni gyakorlásukhoz.

A napi programban kétszer 1 óra pránajáma gyakorlás lesz egyénre szabva mudrákkal-bandhákkal, valamint ászana gyakorlás 2 x 1,5 óra, napi 1 óra meditáció, és 2 x 20 perc relaxáció. A tábor folyamán átvett jógagyakorlatokból és technikákból mindenki egyénre szabott jógaprogramot vihet haza magával (életviteli tanácsokkal együtt)

Minden reggel pulzusdiagnosztikával indítjuk a napot, valamint folyamatos légzéstréningre lesz lehetőség a Jiva Yantra légzésterápiás készülékekkel.
A tábor központi témája lesz a Kaivalyadhama jógatradíció, annak autentikus ászana, pránájáma, és satkarma tanítása. Beszélni fogunk a jóga mély megértéséről és terápiás alkalmazásáról is és beszámolunk a december végi indiai jógaterápiás konferenciáról is.
Átadásra kerül a pránájáma tradicionális gyakorlási módja Shri O. P. Tiwari India egyik még élő hatha jóga guruja tanításai alapján. Felhasználjuk a jógadandák és hónaljpárnák energetikai segítségét.
Szombaton reggel lehetőség lesz a gyomormosás, a géznyelés, a szondás gyomortisztítás, az orrmosás és a katéteres orrtisztítás megtanulására és gyakorlására (nem kötelező).

Jó idő esetén kint gyakorlunk pránájámát, hideg vagy eső esetén a ház emeleti, nagy termében. Este hangulatos programok lesznek: filmvetítés, tratak, beszélgetés, tűzszertartás, meditáció stb.

Az ételeket Révász Péter egészségtudatos ételkészítő barátunk készíti, minden étel glutén, cukor és tejmentes lesz!

Tartják: Selmeci József Csongor és Selmeciné Ági a Magyar Jóga Akadémia vezetői, Kaivalyadhama Jógaintézet magyarországi képviselői, vezető jógatanárok, jógaterapeuták.

Időpont: 2019. április 11-14.  (csütörtöktől vasárnapig)
Helyszín: Gézaháza, Hubertus Fogadó

Díja: 2 ágyas szobákban történő elhelyezéssel 80.000 Ft.

A díj tartalmazza a szállást, vegán étkezést, a jógagyakorlásokat, előadásokat, kirándulásokat, stb. Az egyetlen háromágyas szobában elhelyezés lehetősége a jelentkezés és igény sorrendjében történik. 
Jelentkezés a +36302370838 számon, vagy a yoga@yoga.hu e-mail címen.
Előleg 40.000 Ft, amit március 30-ig kérünk befizetni az alábbi számlára: OTP Nyrt. Veszprém: 11773487-03891210-00000000.

 

 

Kategóriák