Blog Detail

Damanhuri belső harmonizációs tanfolyam

Selmeci Csongor 2021. november 17. 0 comments 0

A légzés, a mozgás és a színek meditatív használata a tudatosság érdekében

Tartja: Előadók: Tridacna Rosso, Condor Girasole, a Damanhuri Élőközösség tagjai és tanárai

Időpontja: 2021. december 11 -12. szombat-vasárnap

Szombaton 10 órától 18 óráig és vasárnap 9 órától 14 óráig

Helyszín: AHIMSZA Jógaközpont Veszprém, József Attila u. 9.

Díja: 85 Euro, vagy 30.000 Ft/ 2 nap tolmácsolással, de étkezés nélkül

Érdeklődés, jelentkezés: Selmeci József Csongor és Ágotánál: magyarorszag@damanhur.hu -n, vagy a 30-237-0838 számon

Előleg: 15.000 Ft, amit december 8 -ig kérünk befizetni a következő bankszámlára: OTP Veszprém, 11773487-03891210-00000000 , Selmeci József Csongor és felesége nevére.

Közleményben kérjük a résztvevő nevét beírni.

RÉSZLETES LEÍRÁS A TANFOLYAMRÓL:

BELSŐ HARMONIZÁCIÓ TANFOLYAM 
Az ember egy mágikus, háromdimenziós szimbólum, amely képes kapcsolódni a kozmosz életét szabályozó törvényekhez. Amikor megtaláljuk tökéletes energiaegyensúlyunkat, képesek vagyunk hatékonyan használni teljes esszenciánkat, hogy kölcsönhatásba lépjünk a körülöttünk lévő világokban jelen lévő változatos formákkal, és alakítsuk azokat.Mindannyian az Univerzum egy-egy fraktálja vagyunk, és az Univerzummal közös az Isteni Mátrixunk. A Belső Harmonizáció gyakorlása aktiválja fizikai és finom összetevőidet, stabilizálja létüket a Formák világában, és erősíti a szavak és gondolatok által történő teremtés erejét. A belső békére és az isteni szikra újraélesztésére törekvő gyakorló számára ez egy út a megvilágosodás felé; azoknak, akik a csakrák újrarendezésére és az aura megtisztítására törekszenek, strukturált meditatív gyakorlatot nyújt, amelyet könnyen be lehet építeni a mindennapi életbe.A Belső Harmonizáció eredete Atlantisz idejére nyúlik vissza, ahol széles körben elterjedt gyakorlat volt, amelyet arra használtak, hogy értelmet adjanak a cselekedeteknek, érzelmeknek és érzékeléseknek, hogy a vágyakat bizonyossággal manifesztálják, és hogy az életet a fejlett intelligencia folyamatos kifejeződéseként éljék. Ez egy olyan fegyelem, amely a tudatosság kiterjesztésén alapul, és jól alkalmazható ebben a modern korban az egykor elveszett készségek és tudás visszahódítására.Ezen a háromszintű tanfolyamon egy sor fizikai és szubtilis gyakorlatot tanítunk meg, hogy fokozatosan növeljük érzékelési tartományunkat. A légzéstechnikák, hangok és pozíciók gyakorlásával fejleszted érzékszervi érzékenységedet, és új energiát és új “létet” adsz a benned és rajtad kívül zajló folyamatoknak, növelve azok képességét az éteri és testi síkon való kölcsönhatásra.
1. SZINT LÉGZÉS és HANGOK
Az első szint elkezdi tudatosítani bennünk a légzésünket, mint a belső énünkhöz való hozzáférés kulcsát, eközben a hangokat a testünkben lévő energiaközpontok stimulálására használjuk: hallgatózunk, énekelünk, azonosítjuk a bennünk lévő hangokat, ahol az életenergiánk található (csakrák vagy, ahogy Damanhurban hívjuk őket, Adonajba). Azt is megtanuljuk, hogyan végezzük ezeket a gyakorlatokat, a testünket a megfelelő módon pozícionálva, és megtaláljuk a megfelelő tempót magunk és a csoport számára, amellyel dolgozunk. Ezek mind alapvető elemek a tanulási utunkon, amelyek segítenek megtalálni a harmóniát, a belső békét és az egyensúlyt.
2. SZINT SZÍNEK és AURA
A második lépcsőfok tudatosítja bennünk finom dimenziónkat, amelyet megtanulunk érzékelni, kiterjeszteni és erősíteni. A szín az az elem, amely táplál minket és kitágítja auránkat, lehetővé téve számunkra, hogy felismerjük, mennyivel kiterjedtebbek vagyunk és mik is a valódi lehetőségeink.
3. SZINT a “BOLDOG ÁLLÁS”
A Harmonizáció harmadik szintjén kapcsolatba kerülünk a körülöttünk lévő más életformákkal: állatokkal, növényekkel, a természet elemeivel. Miután egyéni és kollektív szinten is dolgoztunk az energián, és a valódi potenciálunk új érzésével, most már lehetséges kapcsolatba lépni más fajok kollektív tudatával. Ezen a szinten figyelmünk a helyes testtartásra és a tudatos mozgásra irányul.
Minden szint kétnapos tanfolyamként kerül megtartásra. 

Kategóriák