Skip to content

Vajai Szabolcs

Nyitott csoport

Tapasztalat: 6 év
Email: vajaiszabolcs@gmail.com
Telefon: +36 30 9866 958

Vajai Szabolcsnak hívnak, 2010-ben találkoztam először a jógával és mivel szinte azonnal megtapasztaltam a fizikai szintre ható pozitív hatásait így rendszeres gyakorlóvá váltam. 2014-re megérett bennem az elhatározás, hogy ezeket a tapasztalatokat szeretném másoknak is átadni, ezért beiratkoztam a Magyar Jóga Akadémia jógaoktató képzésére, melynek első évfolyamát sikeres vizsgával zártam. Tanulmányaimat az Akadémia második évfolyamán folytattam, ahol 2016 júniusában jógaterapeuta képesítést szereztem. Folyamatos fejlődésem érdekében 2016 őszétől a három éves Iyengar jóga oktatóképzésen folytatom tanulmányaimat és mélyítem gyakorlásom.

Saját tapasztalatom, hogy a jóga révén egyensúlyt teremthetünk mindennapjainkban és eszközöket kaphatunk a stressz kezeléséhez. A jóga megtanít figyelmünket hosszasan egy irányba fókuszálni, és a memóriát, koncentrációs készséget is fejleszti. A gyakorlatok tökéletesítése időbe és némi erőfeszítésbe telik, ám ha kitartóan gyakorlunk, enyhíthetjük több krónikus betegség tüneteit, úgy mint ízületi gondok, magas vérnyomás, szívproblémák vagy cukorbetegség. A gyakori jógázás hatására a test rugalmassá, hajlékonnyá válik, ezáltal javul a gyakorló testképe és önbizalma is. A rendszeres jógázás feloldja a szervezet stagnáló energiáit és éberré tesz.

Az órák eszközös hatha jógaórák. Az eszközhasználatnak köszönhetően kezdő és haladóbb gyakorlók is élvezhetik a jógázás testi és mentális pozitív hatásait.

Az első óra előtt kérlek jelentkezz be: +36 30 986 6958