Blog Detail

Miért szeretek jógaórára járni?

ahimszajóga 2016. szeptember 12. 0 comments 0

Karbantart, fizikálisan és lelkileg egyaránt. A foglalkozásokon jól érzem magam, kikapcsol, érzem, hogy vagyok. Erősebb vagyok, könnyebben hozok döntéseket az életemben.

Felszabadít, átmozgat.

Nyugtat, erősít, jót tesz szerintem.

Ezekben az időkben nyugodtan foglalkozhatok magammal, testemmel, lelkemmel. Kedvelem, szeretem az oktatókat, és a csapattársakat.

A jóga testileg, lelkileg teljesen kicserél. Amit más sporttal elrontok az izületeimen, azt itt helyre tudom hozni. Jó a társaság.

Megtanított másképp gondolkodni, megismerni a testemet és egészségesen, tudatosan élni. Jó a közösség, feltölt. Rengeteg újat tanulok: étkezésről, testfelépítésről .. stb.

Nagyon jól kikapcsol lelkileg. Jól elfáradok.

Jóga a filozófiám.

Mindenkinek ajánlom, a jógaoktatók személye, a közösség, a kapott információk olyan pluszt adnak számomra, amit sehol máshol nem kapok meg. Egyszóval: SZERETEM.

Támaszt, irányt, stabilitást ad. Az életem része a jóga. Köszönet érte Nektek! Ha nem járhatnék ide … ezt el sem tudom képzelni.

Érzem fizikailag és szellemileg is, hogy nagyon jó hatással van rám. Sokat tanulok az oktatóktól. Jó a jógázók között lenni. A rossz hangulatom is elmúlik, optimistább leszek.

Mert segít az egészségesebbé válásban a jógikus életmódváltás és ezért is ajánlom akinek csak tudom, akinek csak lehet.

Sok információ, gyakorlás, közösség, nyugtató hangulat.

Mert nem csak testmozgás. Segít az állóképességet és a koncentrációt fejleszteni.

Oldja a stresszt, frissít, pihentet. Sok hasznos információt hallani. Erősen motivál az otthoni gyakorlásra. A fizikai állóképességet is növeli.

Segít az egészségügyi problémákban, gyógyít, nyugtat, lazít, energiát ad, erősíti az immunrendszert.

Légkör, nagyon jók a gyakorlatok, az oktatók személye.

Átmozgat. Megnyugtat. Kitisztul az agyam, miközben a gyakorlatokra koncentrálok. Jóságos hangulat vesz körül a foglalkozásokon. Új ismeretekre teszek szert.

Mert ti vagytok a legjobbak.

Mert jó a testnek és léleknek, mert fejlődhetünk.

Végre jó jógaoktatók, jó helyen.

Mert egy héten egyszer kikapcsolódok, mozgok, sokat tanulok, egységben minden!

Kikapcsol, felemel, sok hasznos tudnivalót kapok. Nélkületek el sem tudnám képzelni az életet!!! a test, a szellem, lélek együttesen a teljesség felé visz.

Mindig felfrissülök, megnyugodva távozok.

Nagyon jó kikapcsol és jó a közérzetem, napom utána, jobb lelki testi állapotba hoz.

Szeretem a jógaoktatókat hallgatni, sokat hasznosítottam belőle. Szeretem az odaadásukat, türelmüket és a lelkiismeretes munkájukat. Változtam a hatásukra, mozgásom, lelkiállapotom javult. Az otthoni gyakorlás eredményeként még a férjem is nekiállt tornászni. Mindenképpen szeretném folytatni, az itt látottak, hallottak jobbá tesznek. Köszönöm.

Megnyugtat, feltölt, energetizál, kikapcsol. A gyakorlatok végrehajtásának helyességét mindig újra és újra elmondják az oktatók ez segít a figyelem összpontosításában, és segít később felidézni a pózt, a tartást, mozgást.

Megnyugtat, jól érzem magam a jógaóra alatt és utána is, jobban tudok aludni.

Nagyon jó hatással van rám a jóga, a gyakorlatok jók a bejegyzéseimre. Megnyugtat, ellazít. Ajánlom az ismerőseimnek is, hogy járjanak. Ha nem kezdtem volna el jógázni, már nem tudnék menni.

Segít az önismeretben, fitté, egészségessé tesz.

Egyenlőre! Tanít, lassít, kikapcsol.

Megnyugtat, erősít, kikapcsol.

Feltöltődés, relaxálás,új ismereteket szerzek.

Lelki és testi jó hatása miatt.

Megnyugtat.

Test és lélek egyaránt egységben megújul, frissül, lazul.

Biztos lehetek benne, hogy mindenki jó ember, aki ide jön. Folytonos fejlődést érzek, és nemcsak testi fejlődést. Mindent segít előremozdítani.

Kellemes, baráti légkör, valamilyen testmozgás, de mégsem olyan megerőltető.

Nemcsak fizikailag, hanem mentálisan is pozitív visszajelzéseim vannak.

Eltünteti a stresszt. Erősíti és fiatalítja a testet. Növeli a tudatosságot. Általánosan javítja az életminőséget.

Nagyon jó hatással van a testemre-lelkemre!! Nagyon fontosnak tartom a helyes tartást az ászanáknál, és ebbe mindig segítenek a jógaoktatóink, amit én máshol még nem tapasztaltam. Mindenkire odafigyelnek, hasznos információkkal, tanácsokkal ellátnak! Köszönöm!

A rohanó világban, 1,5 óra nyugalom. Jól kiegészíti a sportot (futás) amit szeretek. Speciális izmokat mozgat, segít a hajlékonyság megőrzésében.

Úgy érzem jót tesz nekem fizikailag és lelkileg is. Könnyebbnek érzem magam, javult az egyensúlyérzetem, élvezem, hogy összhangba tudom hozni a mozgást a légzéssel fizikailag többet bírok. Különösen Ágica óravezetését szeretem.

Összetettek, és jól felépítettek a jógaórák. Mindig van valami, amire rávilágítanak a gyakorlások, legyen az egy pont egy ászanában, vagy egy lelki folyamat,egy életmódbeli probléma, lehetoség stb.

Amióta jógára járok sokkal kevesebbet fáj a hátam.

Szeretem a jóga hatását, hogy fájdalommentessé teszi a gerincsérvemet!. Nagyon szeretem a hangulatát, a légkört, a társakat, titeket!

Testileg, lelkileg is feltöltődöm. Különböző betegségekre igazi gyógyír! Egy csodának tartom. Imádom!

Ellazít, megnyugtat, megmozgat, megismertet a testemmel.

A belső és a külső változás a gyakorlás során.

A legstresszesebb nap után is megnyugtat, ha bárhol fáj elmúlik. Jó társaságban vagyok, szeretem a társaimat. A foglalkozások nagyon jók, mindig kapok valami újat és mindig tapasztalok is valami újat. Mindenkinek ajánlom, legyen bár testi vagy lelki problémája, mert mindegyikre megoldást tud adni.

Sokat javultak az ízületi és egyéb problémáim. Jól átmozgat, hajlékonyabbá, lazábbá tesz. Kedvelem a társakat és az oktatókat, sok tanácsot és segítséget kapok szakértelemmel és empátiával.

Megérintenek az órák fizikailag és szellemileg is. Úgy érzem, itt jó helyen vagyok, törődnek velem és vigyáznak rám, hogy ne érjen sérülés gyakorlás közben. Segítenek a gyakorlatokat fizikai képességeimhez igazítani. Kellemes környezetben, nyugalomban figyelhetek magamra, fejlődésemre. Nagyon jó utóhatása van a gyakorlásnak. Közérzetem, tartásom jó irányba változott. Sok információt kapok a jógáról gyakorlás közben, ami szintén segít a belsőúton. Köszönet Nektek érte!

Tiszta, kényelmes terem. Eszközök jók. Oktatók felkészültek, figyelnek mindenkire. Elfogadó hozzáállás. Oktatók lelkesedése, hitelessége.

A napi rohanó ritmusból kizökkent, kikapcsol, átkapcsol. Magammal foglalkozhatok, végre! Megtalálom a korlátaimat, blokkjaimat. Nem mindenkinek ajánlom, csak annak, aki hajlandó szembenézni saját gyengeségeivel.

Sok mindenre figyelünk gyakorlás közben, a hely igényessé teszi a mozgást. Megnyugtató, testet, szellemet frissítő.

Mert a testem és a lelkem is azt jelzi vissza, hogy hasznos volt a gyakorlás. Mert mindig tanulok valami újat, legyen az ászana vagy spirituális információ, vagy jóga-elmélet. Mert mindezt úgy tehetem, hogy egy számomra értékes és kedves közösségbe jövök el.

Nagyon szeretem az órák hangulatát, az órák utáni állapotát a testemnek, lelkemnek.

Megnyugtat és energiával tölt fel. Fizikailag, szellemileg és lelkileg is jobban érzem magam a gyakorlás hatására.

Foglalkozás után nagy öröm, béke van bennem. Energia szintem közelít a maximumhoz.

A környezet, az oktató személye, tárgyi feltételek biztosítása.

A jógafoglalkozások után nagyon jól érzem magam.

Megnyugtat, feltölt, jól érzem magam.

Mert ki tudok kapcsolódni, az itt eltöltött időben tényleg csak magamra figyelek. Feltöltődök.

Nagyon jól átmozgat. A hátizmomat erősíti. Egy hétig lelkileg is jól vagyok.

Jót tesz nekem testben, lélekben.

Feltölt energiával. Nyugodttá és kiegyensúlyozottá válok tőle.

Fáradtan jövök, kipihenten távozok. A lelki hullámaim kiegyenlíti, megnyugtat, harmóniát teremt bennem és a mindennapokban könnyebben megtartom az egyensúlyom.

Kikapcsol, pihentet, átmozgat, lazít.

Mert jó!

Egyensúlyba hoz. Megnyugtat.

Rendkívül jó hatással van a jóga testemre és lelkemre. Jó hangulatban, jó közösségben, fizikai állapotomnak megfelelo gyakorlatokkal sokkal jobb a közérzetem.

Testileg, lelkileg, szellemileg megmozgat.

Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kategóriák