Jennifer Louden: Nők könyve

Jennifer Louden: Nők könyve

2990 Ft

NŐK KÖNYVE – Ennyivel mindenki tartozik magának, avagy, ami jár Önnek

A gondoskodás minden nő számára természetes és ösztönös dolog, mindaddig, amíg mások felé irányul. Saját magunkat már nehezebb kényeztetni, mert nincs rá időnk, önző dolognak tűnik, vagy egyszerűen, mert túl fáradtak vagyunk.

Ez a könyv több mint 200 „receptet” és reformötletet tartalmaz az önkiteljesedéshez, az ellazuláshoz, az önkényeztetéshez; és azoknak a nőknek szól, akik túl elfoglaltak ahhoz, hogy a saját jólétükkel foglalkozzanak.

Megismerhetjük például:

–  A lazítás módszereit
– A kényeztető naplót – kezdőknek
– Az örömteli fürdőt
– Az építő egoizmust
– A gyógynövények bölcsességét
– Az örömtelibb nyaralás titkát
– A saját, személyes szentélyünk kialakításának módját

Ez a témakörök szerint rendszerezett könyv csodálatos ötlettár lehet a lelki feltöltődéshez és a megújuláshoz.

Vélemények a Nők könyvéről:

„Tudjuk, hogy fontos lenne törődni magunkkal. Azzal is tisztában vagyunk, hogy képesnek kell lennünk a testünk és a lelkünk táplálására ahhoz, hogy tudjunk a családunkkal, szeretteinkkel törődni. Sokunknak azonban fogalma sincs arról, hogyan kellene valóban foglalkozni magunkkal. Jennifer Louden az önkényeztetés mikéntjéről ír.
Világos, gyakorlatias, lépésről lépésre elsajátítható útmutatást nyújt arról, hogy hogyan törődjünk igazán magunkkal. Köszönöm Jennifer.”
~Oriah Mountain Dreamer, a ‘The Invitation, a The Dance és a The Call’ című könyvek szerzője

„Nem véletlen, hogy ez korunk egyik legnagyszerűbb önsegítő könyve. Jennifer Louden-nek megvan az az adottsága, hogy az olvasó fejével gondolkodik, tudja hogy miben szorul támogatásra, és segítő tanácsokkal, valóban hasznos ötletekkel látja el. Akkor szoktam ezt a könyvet elővenni, ha túl szigorú voltam magammal, és szükségem van egy vígasztaló ölelésre.”
~Suzanne Falter Barns, a Living your joy című könyv írónője