Skip to content

Dr. Tarczali Tünde

Babás jógafoglalkozás, Nyitott csoport

Tapasztalat: 10 év
Email: eletformajoga@gmail.com
Telefon: +36302472744

Üdvözöllek a bemutatkozó oldalamon!

Minősített jógaoktatóként tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének, valamint a Magyar Jóga Társaságnak.

Életemet végigkísérte a sport szeretete, az atlétika, a torna, a kézilabda művelése.

2009-ben kezdtem jógát gyakorolni, Bognár András jógaoktatónál. Célom ekkor leginkább a mindennapokban jelenlévő stressz kezelése, levezetése volt. Egy év múlva csatlakoztam az Ahimsza Jógaközpont kezdő tanfolyamához, amelyen oktatóim a Selmeci Ágica és Csongor voltak. Haladó gyakorlásomat mai napig segítik és szeretettel vezettek be a pránajáma, a meditáció gyakorlásába is. 2012-ben éreztem késztetést arra, hogy a jógaoktatói képesítés szerezzek és ezzel másoknak is segítséget tudjak nyújtani nem csak a stressz kezelésében, de a jóga számos pozitív hatásának a     megtapasztalásában is.
Jóga továbbképzéseken, workshopokon, más a táplálkozással, életvitellel, spirituális úttal kapcsolatos rendezvényeken veszek részt a tudásom elmélyítésének támogatására, valamint lelkesedéssel tanulmányozom a jóga kimeríthetetlen irodalmát is.

Gyermekeim születésével egy új világ nyílt meg előttem. Természetesnek érzetem, hogy a jógát az ő világuknak a részévé is tegyem. Kisbaba korukban kezdtük el gyakorolni a Francoise Barbira Freedman nevével fémjelzett babás jógát (http://www.birthlight.com/page/baby-yoga), amelyet jógafoglalkozásokon a központban mostmár kisbabás és nagybabás anyukákkal is gyakorolunk. 2016-ban kezdtem el a kismama illetve kisbabás és nagybabás jógaoktatói képzést.

Újdonságként jelent meg életemben a dinamikus jóga flow, aminek nagy rajongója lettem.

Egyéni órákat is vállalok. Itt konkrét problémákra, igényekre tudunk összpontosítani, nagyobb figyelemmel és hatékonysággal mint az egyéni órákon. Egyéni órákra időpont egyeztetéssel lehet jelentkezni.

A jógaoktatás mellett civilben a Pannon Egyetem oktatója vagyok.

Várok mindenkit szeretettel a jógaórákon! ♥

Aktuális információk a jóga foglalkozásokról a facebook oldalon és a csoportokban.

Érdeklődés és információ:
mobil: 30/247-2744
email: eletfomajoga@gmail.com
Facebook: Élet/forma jóga

Babás jóga csoport a facebookon: hírek, érdekességek babás jógával, babákkal, gyerekneveléssel kapcsolatosan:
https://www.facebook.com/groups/babasjogacsoport/