Skip to content

Takács Gyöngyi

Nyitott csoport

Tapasztalat: 16 év
Email: takacs.pearl@gmail.com
Telefon: +36 30 2277 188

A Pannon Egyetemen dolgozom, mint vegyészmérnök és kutatással foglalkozom. Fizikai problémáim orvoslására többféle mozgásformát kipróbáltam, így ismerkedtem meg 15 évvel ezelőtt a jógával, melyet azóta is szerető kitartással gyakorlok.

Kezdetben csak a mozgást láttam benne, ami nagyon tetszett, mert a gyakorlatok (ászanák) kitartó, pontos, mindenre kiterjedő figyelemmel történő végzése közel áll hozzám. Idővel azonban rá kellett jönnöm, a jóga ennél sokkal több síkon működik, és ezek a síkok szoros kapcsolatban állnak egymással. Ennek hatására olyan mély változásokat tapasztalok meg testi, lelki és szellemi szinten egyaránt, melyek segítenek egy teljesebb élethez vezető úton. A megszerzett tudásomat és tapasztalataimat szívesen megosztanám azokkal, akik ezt elfogadják tőlem. Ezért elvégeztem a Magyar Jóga Akadémia első két évfolyamát, hogy minél magasabb színvonalon tudjak segíteni.

Az évek során érdeklődésem kiterjedt egyéb alternatív területekre, így okleveles agytréner lettem.

Később az agykontroll tanfolyamot is elvégeztem, valamint megismerkedtem a makrobiotika elméletével és gyakorlatával.

Végül, amit egy jógaóra adhat: alapos testmozgást, nyugalmat, szeretetteljes légkört, jó hangulatot, feltöltődést minden szinten. Ha ezek közül bármelyikre szükséged van, gyere el egy órára, szeretettel várlak!

Takács Gyöngyi