Skip to content

Simon Zsuzsi

Kezdő jóga foglalkozás, Kismama jóga, Nyitott csoport

Tapasztalat: 15 év
Email: simonkapipi@gmail.com
Telefon: +36 30 970 6271

Egyetemista koromban kezdtem el jógázni. Már az első órán nagyon jól éreztem magam. Amikor végeztem az egyetemen, akkor nyílt meg Veszprémben a Jógaközpont így ott folytattam a jógát. Kezdetben hetente egyszer; majd egyre nagyobb igényem lett a gyakorlásra. 2009-től heti két jógaórára jártam s elkezdtem otthon is gyakorolni.

2011-ben eljutottam Indiába, jóga – vonatkozású körutazás formájában. Az útra testileg, lelkileg sokat készültem. Elkezdtem minden nap gyakorolni, s megtapasztaltam a mindennapi gyakorlás hatását. Hogy Indiától-e, vagy a mindennapi gyakorlástól, de megváltozott az életem, az élethez való hozzáállásom.

2012-ben várandós lettem. Nagy igényem volt a mélyebb gyakorlásra, így elvégeztem Budapesten a kismamajóga oktató képzést. 2013-ban született meg első gyermekem.

2015/2016-ban jártam a Jóga Akadémiára, 2016-ban végeztem az első évfolyamon. Eztán született második gyermekem.

Jelenleg otthon vagyok kisgyermekeimmel, nap mint nap gyakorlom a Jelen Létet, s haladok a jóga útján.

Az óráimon a test átmozgatása mellett számomra a legfontosabb a tudatos és pontos gyakorlás kialakítása, a mozgás és a légzés összehangolása. Ez mind segít a mindennapi élet stressz-helyzeteinek kezelésében, a belső béke és nyugalom megteremtésében, valamint önmagunk mélyebb megismerésében.

Az óráim nyitottak, szeretettel várlak!

Simon Zsuzsi  06-30-970-6271