Trainer Profile

Vajai-Hebling Katalin

Biography
2010-ben második gyermekem születése után találkoztam először a jógával. A heti rendszerességgel látogatott órák jótékony hatásait azonnal elkezdtem érezni. Energikusabb és kiegyensúlyozottabb lettem, úgy éreztem, hogy a jóga feltölt és megadja számomra a belső erőt a mindennapokhoz. A sport gyerekkoromtól kezdve jelen van az életemben, így a jógában is először a nyújtás, állóképesség javítás, vagyis a gyakorlatok fizikai oldala ragadott meg. A rendszeres gyakorlással viszont egyre inkább megtapasztaltam a jóga lelki, szellemi és spirituális szinten is kiváltott jótékony hatásait, melyek folyamatosan segítenek, hogy egyre tudatosabb és szeretetteljesebb életet éljek. Gyakorlásom 2014-től vált intenzívebbé, amikor már nem csak jógaórákon, hanem otthon is elkezdtem rendszeresen gyakorolni. 2016/2017-ben elvégeztem a Magyar Jóga Akadémia jógaoktató képzését. A több évtizedes tapasztalattal rendelkező tanári kar hitelessége példaértékű számomra, és rendkívül hálás vagyok az átadott tudásért. A jógaórán a mozgás mellett a legfontosabb számomra a tudatos és pontos gyakorlás kialakítása, a mozgás és a légzés összehangolása. Tapasztalatom szerint ezek gyakorlása segít a mindennapi élet stresszes helyzeteinek kezelésében, a belső béke és nyugalom megteremtésében, valamint önmagunk mélyebb megismerésében. Az órák eszközös hatha jógaórák. Az eszközök használata lehetővé teszi, hogy eltérő egészségi állapottal és fizikummal rendelkező gyakorlók is hatékonyan jógázhassanak. Végzettség: 2016 - 2017 Magyar Jóga Akadémia okleveles jógaoktató
 View Classes
2010-ben második gyermekem születése után találkoztam először a jógával. A heti rendszerességgel látogatott órák jótékony hatásait azonnal elkezdtem érezni. Energikusabb és kiegyensúlyozottabb lettem, úgy éreztem, hogy a jóga feltölt és megadja számomra a belső erőt a mindennapokhoz. A sport gyerekkoromtól kezdve jelen van az életemben, így a jógában is először a nyújtás, állóképesség javítás, vagyis a gyakorlatok fizikai oldala ragadott meg. A rendszeres gyakorlással viszont egyre inkább megtapasztaltam a jóga lelki, szellemi és spirituális szinten is kiváltott jótékony hatásait, melyek folyamatosan segítenek, hogy egyre tudatosabb és szeretetteljesebb életet éljek.
Gyakorlásom 2014-től vált intenzívebbé, amikor már nem csak jógaórákon, hanem otthon is elkezdtem rendszeresen gyakorolni. 2016/2017-ben elvégeztem a Magyar Jóga Akadémia jógaoktató képzését.  A több évtizedes tapasztalattal rendelkező tanári kar hitelessége példaértékű számomra, és rendkívül hálás vagyok az átadott tudásért.  
A jógaórán a mozgás mellett a legfontosabb számomra a tudatos és pontos gyakorlás kialakítása, a mozgás és a légzés összehangolása. Tapasztalatom szerint ezek gyakorlása segít a mindennapi élet stresszes helyzeteinek kezelésében, a belső béke és nyugalom megteremtésében, valamint önmagunk mélyebb megismerésében.
Az órák eszközös hatha jógaórák. Az eszközök használata lehetővé teszi, hogy eltérő egészségi állapottal és fizikummal rendelkező gyakorlók is hatékonyan jógázhassanak.
 
Tel.szám: 30/267 6506
 
Végzettség:
 
Magyar Jóga Akadémia okleveles jógaoktató
Gerincterápia Bene Mátéval
Iyengar mentorprogram 2018-tól
 
 
Vajai-Hebling Katalin

Vajai-Hebling Katalin