Trainer Profile

Papp Anikó

PositionOkleveles jógaoktató, jógaterapeuta, gyermekjóga oktató
Experience5 év
My skill
Rádzsa Jóga 100%
 View Classes

Az ászanák gyakorlása megtisztítja a testet a szennyeződésektől, erőt, szilárdságot, nyugalmat és tiszta elmét ad.” B.K.S. Iyengar
Életemnek mindig is fontos része volt a sport. Gyermekkoromban versenyszerűen úsztam, majd következett a tánc, ami meghatározó része volt az életemnek. 10 évig táncoltam a veszprémi Cholnoky Mozgásművészeti Stúdióban, ahol egy nagyszerű csapat részese lehetettem, ez a mai napig sokat jelent számomra.
A jógával az ülő munkának „köszönhetően” találkoztam. Olyan mozgásformát kerestem, amely hatékony segítséget nyújt a gerincproblémák, hátfájás megszüntetésében, és mindeközben az egész testet átmozgatja. A jógaórák után mindig azt éreztem, mintha kicseréltek volna, jobb lett a közérzetem, nyugodtabb voltam, tele voltam energiával. Egyre jobban érdekelt a jóga, több ismeretet szerettem volna szerezni, így 2011-ben elvégeztem a Mandala Jógastúdiók gerincjóga oktatói képzését, valamit sportoktató képesítést is szereztem. 2012-ben részt vettem Bene Máté „gerincterápia jógával” tanfolyamán, ahol sok hasznos gyakorlati ismeretet kaptam a jóga gerincterápiás alkalmazásáról. Az oktatást Budapesten kezdtem, majd Veszprémbe visszatérve folytattam, 2013-ban létrehozva az Aktívzóna Egyesületet, azzal a céllal, hogy minél több emberhez eljuthasson a jóga, megismerjék a jóga tudományának egészségre gyakorolt átfogó hatását. Kapcsolatba kerültem az Ahimsza Jógaközpont vezetőivel, Selmeciné Bogdán Ágotával és Selmeci Csongorral, tudásuk, munkájuk, segítőkészségük nagy hatással volt rám. 2014-ben jelentkeztem a Magyar Jóga Akadémia I. évfolyamára, ahol szeretetteli légkörben, hiteles tanároktól tanulhattam a jógáról. Minden tanáromnak nagyon hálás vagyok az átadott tudásért, azért, hogy megtanították élni az életet.

A jógázóktól kapott pozitív visszajelzések megerősítettek „munkámban”, ennek köszönhetően is folyamatosan törekszem arra, hogy mindig a lehető legjobbat nyújtsam számukra, nagy figyelmet fordítva saját gyakorlásomra és fejlődésemre, ezért folytattam a tanulmányaimat, és 2016-ban a Magyar Jóga Akadémián jógaterapeuta végzettséget szereztem.A gyermekek mozgás- és képességfejlesztését is nagyon fontos területnek tartom, ezért még 2016-ban Csíki Mariannál elvégeztem a gyermekjóga oktatóképzést is. Nagy öröm számomra, hogy a gyermekek őszinte világához ezáltal közelebb kerülhetek.

Szeretettel várlak az órán!
Anikó
06/70-527-5356
joga@aktivzona.hu
www.aktivzona.hu