Trainer Profile

Üdvözöllek, Dr. Tarczali Tünde jógaoktató vagyok.

oktato-dr-tarczali-tundeMinősített jógaoktatóként tagja vagyok a Magyar Jógaoktatók Szövetségének, valamint a Magyar Jóga Társaságnak.

Életemet végigkísérte a sport szeretete, az atlétika, a torna, a kézilabda művelése.

2009-ben kezdtem jógát gyakorolni, Bognár András jógaoktatónál. Célom ekkor leginkább a mindennapokban jelenlévő stressz kezelése, levezetése volt. Egy év múlva csatlakoztam az Ahimsza Jógaközpont kezdő tanfolyamához, amelyen oktatóim a Selmeci Ágica és Csongor voltak. Haladó gyakorlásomat mai napig segítik és szeretettel vezettek be a pránajáma, a meditáció gyakorlásába is. 2012-ben éreztem késztetést arra, hogy a jógaoktatói képesítés szerezzek és ezzel másoknak is segítséget tudjak nyújtani nem csak a stressz kezelésében, de a jóga számos pozitív hatásának a megtapasztalásában is.
Jóga továbbképzéseken, workshopokon, más a táplálkozással, életvitellel, spirituális úttal kapcsolatos rendezvényeken veszek részt a tudásom elmélyítésének támogatására, valamint lelkesedéssel tanulmányozom a jóga kimeríthetetlen irodalmát is.

Gyermekem születésével egy új világ nyílt meg előttem. Természetesnek érzetem, hogy a jógát az ő világának a részévé is tegyem. Kisbaba korában kezdtük el gyakorolni a Francoise Barbira Freedman nevével fémjelzett babás jógát (http://www.birthlight.com/page/baby-yoga), amelyet jógafoglalkozásokon a központban mostmár kisbabás és nagybabás anyukákkal is gyakorolunk. 2016-ban kezdtem el a kismama illetve kisbabás és nagybabás jógaoktatói képzést.

A babás jóga foglakozások mellett péntekenként nyitott jóga foglalkozásra várom a kezdő, újrakezdő és középhaladó szinten gyakorlókat. A jógafoglalkozás struktúrája, az ászanák és légzőgyakorlatok többszíntű felépítése lehetővé teszi, hogy a gyakorlások minden jógázónak a megfelelő fejlődési lehetőséget nyújtsák.

A jógaoktatás mellett civilben a Pannon Egyetem oktatója vagyok.

Várok mindenkit szeretettel a jógaórákon! ♥

Jelenleg szülési szabadságon vagyok. Az órák ezidő alatt a következőképpen alakulnak:

Nyitott foglalkozás a nagyteremben:
péntek 18:15 – 19:45, Oktató: Vajai Szabolcs

Babás jóga foglalkozás a kisteremben:
A foglalkozások jelenleg szünetelnek. Várható kezdés: 2018. tavasza

 

 

Érdeklődés és információ:
mobil: 30/247-2744
email: eletfomajoga@gmail.com
Facebook: Élet/forma jóga