Blog Detail

Nagy Gábor – Hologram Univerzum tréner

Selmeci Csongor 2018 augusztus 15 0 comments 0

A Dunántúl Athénjében, Pápán születtem. Alapfokú és középfokú iskoláimat is itt végeztem. Fiatalon megismerkedtem a fotográfiával, és érettségi után továbbtanultam, így lettem hivatásos fotós. A vizuális érzékenységem is a fotó művészi kifejezésével fejlődött.

Később bekerültem a honvédséghez, és itt kilenc évet töltöttem. 1986-ban avattak tisztté a Kossuth téren. Szakmai területem a repülésirányítás. Ez a korábbi kétdimenziós gondolkodáshoz képest kiteljesülése a tudatnak a háromdimenziós tér és az idő együttes kontrolljának.

32 évesen tanultam bioenergetikát, és radiesztéziát. A repülés iránti szerelem örök, de mellette mindig is hittem, láttam és vizsgáltam a nem földi repülőeszközöket, jelenségeket. 1993-ban alapítója és elnökségi tagja lettem a Magyar Ufoszövetségnek. Később a figyelmem kiterjedt az elméleti fizikára, különös tekintettel a kvantumfizikára és az információ elméletre. Ebben az időszakban kerültem közel a holográfiához is.

Az Univerzum tisztelete és vizsgálata további tudományterületek felé vezetett. Ezzel egyidejűleg mindig kiemelten fontos volt számomra a spiritualitásom fejlesztése is. Ma szakrális földrajzzal, túravezetéssel és a hologram Univerzum bemutatásával foglalkozom. A spirituális úton az egyensúly keresése, és fenntartása a célom. Az aktuális spirituális tevékenységem főképp az Istennői Jelenlét gyakorlása, példaadása. Tervezem zenei anyagok elkészítését, és a szakralitásról alkotott tapasztalataim filmesítését.

Kategória