Blog Detail

Kirándulással egybekötött jógázás a természetben

Selmeci Csongor 2018 május 1 0 comments 0

Családi kirándulás és jóga program

 

Elkészült májusi kirándulásunk programja, benne közös főzés és jóga a szabadban, biciklitúra és csodálatos panoráma.

Ha a biciklidet még nem poroltad le az idén, akkor most itt az ideje. Hosszabb túrák előtt jól fog esni ez a kis bemelegítés!

Ha nem vagy bicajos, akkor is várunk családoddal, barátaiddal együtt jógára, főzőcskére.

Időpont: 2018. május 26.

Találkozás: Bicikliseknek 8:30-kor Veszprém, József Attila u. 9 Ahimsza     jógaközpont. Itt Vándorné Ildikó és Fekete Gabi vár bennetek.

Gyalog, autóval, busszal érkezőknek: 9:00 -tól Veszprémfajsz pihenő és játszótér ( falu szélén, Balatonfüred felől) Takács Gyöngyi és Jakabfi Zoli már várni fognak bennetek.

A pihenőben asztalok, padok, játszótér, focihoz kapuk, WC található.

A túra hossza: Veszprém- Veszprémfajsz kb.12 km, kb. 1 óra. Végig kerékpárúton tekerünk. Veszprémfajsz fele haladva enyhe emelkedők.

A pihenőben 9 órától az ebéd előkészítése, majd a biciklis csapat megérkezése után közös jóga, majd egy rövid sétával indulunk a Veszprémfajszi kálvária dombra. A domb tetejéről csodálatos panoráma nyílik a Balatonra, és a Bakony hegyeire.

A pihenőbe visszaérkezve közös ebéd ( bográcsban készült vegán paprikás krumpli).

Hozz magaddal: plédet vagy polifoomot. Az ebéd előkészítéséhez kést, vagy zöldségpucolót;  tányért és evőeszközt. (Gondolj a környezeted védelmére, és mellőzd az  egyszer használatos eszközöket). Mi a paprikás krumplihoz a hozzávalókat visszük.

Az ebéd nyersanyag költségéhez hozzájárulás 300 Ft/fő.

 Jelentkezés: A programot szervező jógaoktatóknál, vagy e-mailben, telefonon Fekete Gabinál: feketegabijoga@gmail.com Tel.: 70/63 777 56

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategória