Blog Detail

Intenzív Pránajáma nap

Selmeci Csongor 2018 január 15 0 comments 0
Intenzív pránajáma gyakorlás és jóga nidra oktatói csoport május 19-én szombaton
Egy új gyakorlási rendszert indítunk útjára, hogy segítséget és motivációt adjunk a jógaoktatóknak, komoly gyakorlóknak a pránajáma otthoni gyakorlásához.
A pránajáma gyakorlás 10 órától 16 óráig fog tartani.
A pránajáma gyakorlásra való ráhangolódást egy óra közös hangos AUM recitálással kezdjük.
Mindenki a saját szintjén fogja végezni az adott pránajámákat: brahmari, kapalabhati, lassított légzés többféle ritmusban. Mindegyik gyakorlatot hosszan, azaz 45-50 percig fogjuk gyakorolni.
Ha valakinek bármelyik gyakorlás túl nehéznek, vagy hosszúnak bizonyul, akkor lehetősége lesz pihenni! A pránajáma gyakorlási blokkok között rövid ászana gyakorlás lesz az ülés könnyítésére.
Mivel ebédet nem eszünk a gyakorlás lehetővé tétele miatt, ezért ha valakinek szokatlan a böjt, vagy ingadozik a vércukor szintje, akkor gyümölcsöt, vagy más könnyen emészthető ételt hozhat magával!
Várjuk mindazokat az oktatókat, vagy több éve komoly gyakorlással rendelkező gyakorlókat, akik legalább 40-50 percet tudnak ülni egyszerre (széken vagy földön) és szeretnék a pránajámák mélyebb hatásait megtapasztalni valamint saját gyakorlásukhoz újabb motivációt találni.

Személyes bejelentkezés szükséges Csongornál: +36302370838 telefonon.

díja: 7.000 Ft

16.20-tól 18.20-ig jóga nidra tapasztalat és oktatás átbeszélés és gyakorlás lesz. (ez a blokk ingyenes). Ide nem kell bejelentkezés.
Tartja: Selmeci József Csongor

Kategória