Blog Detail

Kahi-healing összetett gyógyító eljárás előadása

ahimszajóga 2013. május 30. 0 comments 0

Szeptember 5-én csütörtökön Kahi-Healing előadás lesz az Ahimsza Jógaközpontban 19 órától. Mindenkinek nagyon ajánljuk, egy nagyon különleges gyógyítási technikával ismerkedhetünk meg.

 

Bárki jöhet, családtagotok, ismerősötök is. Díja: 1300 Ft, a helyszínen kell fizetni.


A Kahi Healingról bővebben:


A Kahi Healing Tom Rietdorf által kifejlesztett új és egységes, mindenkinek szóló gyógyítási koncepció a legújabb tudományos és szellemi ismeretekre alapozva.

 A Kahi Healing négy szinten történik: a test, a lélek, a szellem és az elme szintjén.

 A Kahi Healing összekapcsolja a HKO-t (hagyományos kínai orvoslást) az indiai csakratudománnyal, a kvantum- vagy mátrixgyógyítással és a legújabb orosz gyógyítási technikákkal. Ezeknek az egyedi kombinációknak köszönhetően a Kahi Healing egy erőteljes és egységes rendszerré áll össze, ami a kezelés során egyetlen időtengelyhez sincs hozzákötve.

A Kahi Healing segítségével az aktuális állapotától függetlenül a teremtés eredeti állapotának a visszaállitását érhetjük el. 

Betegség esetén nem számít, hogy traumatikus élményből vagy balesetből kifolyólag alakult ki, sőt a helytelen életmód miatt degenerálódott vagy műtét során eltávolított szerv regenerálódása is lehetséges az információs mezők által.

 A Kahi Healing nagy hatással van az élet minden területére. A tudatalatti blokádok oldása által jelentősen javulnak  családi kapcsolataink, elérhető az anyagi függetlenség, megtapasztalhatóvá válik az ideális párkapcsolat, és kiváló önismeretre tehetünk szert. A Kahi Healinggel elérhetővé válik mindannyiunk közös célja, a boldogság állapotának megtapasztalása.

A Kahi Healinggel képessé válunk a kiteljesedésre és az ideális élet megteremtésére. Ezáltal a Kahi Healing az első négy dimenziós egységes gyógyítási koncepció.

 

 

Leave your thought

Kategória