Blog Detail

Tisztító-regeneráló tábor

ahimszajóga 2015. május 16. 0 comments 0

Tisztító-regeneráló tábor a Cseri kastélyban

2015. július. 6-12.

 

A tábor segít mind tüneti, mind oki szinten javítani az egészségi állapoton.

 

A tábor során alkalmazzuk az ősi (jóga terápiában használatos) és a legmodernebb (mikroprocesszorral vezérelt rádiófrekvenciás kezelési rendszer) méreganyag felszedő és kivezető eljárásait nyers egészséges ételek (hasnyálmirigy kímélő enzimtáplálkozás) fogyasztása mellett.

 

A gyönyörű természeti környezetben található kastélyszálló egy erdőktől körülölelt völgyben  lehetővé teszi, hogy felhasználjuk a természet erejét az újjáépülésünkhöz. A kastély udvarán kültéri medence is található.

 

A felhasznált technológiák a következők lesznek:

1.    Rádió frekvencia terápia, – napi szintű állapotfelmérés FSCAN 3 és kezelés Plazma Generátor és Super Ravo Zapper készülékekkel (szervezetünkben lévő kórokozók meghatározása és írtása).

2.    MMS – kórokozók írtása vegyi úton (baktériumok, vírusok, gombák, paraziták).

3.    Jóga tisztító gyakorlatai – (gyomormosás, beöntés, teljes emésztőcsatorna átmosás, orrmosás)

4.    Terápiás, fizikai jógagyakorlatok (ászanák segédeszközökkel)

5.    Révász Vijaya Péter nyers szakács által készített enzimekben gazdag (hasnyál és máj kímélő ételek fogyasztása.

6.    Ayurvédikus gyógynövényes tisztító készítmények Livgood és Triphala kapszulák használata.

7.    Illatterápia használata: az ősi tradíciók szent illatanyagainak használata a lélek és a szellem tisztítására (tömjének, mirrhák, kopálok, stb.)

8.    Mágneságy (Viofor mágnesmatrac) – a sejt szintű anyagcsere javítása, méregtelenítés, gyulladáscsökkentés.

9.    Agytréner – hang-fény terápiás készülék a mélyebb relaxáció elsajátítására és a hormonrendszer működésének javítására (DAVID–típusú agytréner készülékek)

10.Jóga légzőgyakorlatai, és Buteyko légzésterápia– az immunrendszer működésének stabilizálására.

11.Napsugár infraszauna – méreganyagok kivezetése a bőrön keresztül páratlan hatákonysággal.

12.Niacin, B3 vitamin használata – értisztító hatása miatt.

13.Rendszeres napi séta a környező erdőben kihasználva a természet erejét a harmonizálásra.

14.Filmvetítés esténként – egészséges életmóddal, tisztítással, táplálkozással foglalkozó filmek megtekintése.

15.Folyamatos konzultációs, tanácsadási lehetőség a tábor vezetőivel.

 

Elhelyezés kétágyas fürdőszobás szobákban. Gondozást igénylő betegeknél a családtagok számára is tudunk szállást biztosítani.

 

A tábor díja 120.000 Ft./7 nap. A díj magában foglalja a tisztító kúrákat és a programokat, a szállást és az étkezést.

 

Jelentkezési határidő június 30. Jelentkezni a tábor díj befizetésével és a jelentkezési lap kitöltésével lehet. Bankszámlaszám: 11773487-03891210 OTP Rt Veszprém

 

További információ a tábor vezetőinél: Selmeciné Ági és Selmeci J. Csongor +36-30-237-0838,  yoga@yoga.hu

 

További képek a helyszínről megtekinthetők: http://www.cserikastely.hu/kepgaleria        

 

 

Érdeklődni és jelentkezni az alábbi elérhetőségeken Selmeci J. Csongor 30-237-0838,  yoga@yoga.hu

 

További képek a helyszínről megtekinthetők: www.cserikastely.hu

 

AZ EGYES ELJÁRÁSOKRÓL RÉSZLETESEBBEN:

 

AGYTRÉNING

 

Az agytréninget sok névvel illetik. Az angol nyelvterületekről származik az AVS, ami az Audio Visual Stimulation rövidítése, vagy AVE, ami Audio-Visual Entrainment. Magyarul is lehet Audiovizuális Stimulációnak, illetve Fény-és Hangterápiás Stimulációnak nevezni. Ezek az elnevezések ugyanazt a módszert jelentik.

Az agytréning egy fényt és hangot használó módszer, amivel az agyunk bizonyos területeit célzottan, egyes feladatok elvégzésére tanítjuk meg a képességek javításával .

Képes az agyműködést serkenteni és lelassítani is, így a relaxáció mélyítése és a koncentráció javítása is lehetséges. Egyik legfontosabb hatása a stressz csökkentése. Ellazult állapotban megnövekszik

a szervezet öngyógyító képessége, a véráramlás javul az egész testben, így az agyban is. Minden stresszel kapcsolatos probléma javulásnak indul.

 

Az agytréning hatásai

 

A hormonháztartás kiegyensúlyozott lesz, ami főleg a “mestermirigy”-nek nevezett agyalapi mirigy működésének a kiegyensúlyozásának következménye. A hormonok egyensúlya az alvást mélyebbé és pihentetőbbé alakítja. Az elme lecsendesítésével az össze-vissza száguldó

gondolatok is lecsendesednek, ezzel megkönnyíti az elalvást.

Az agyféltekék egyensúlyának visszaállítása a pozitív és negatív gondolatok egyensúlyát adja vissza, ami a depressziós tüneteket csökkenti. A két agyfélteke egyensúlya javulást hoz a hiperaktív és figyelemhiányos tünetekkel küzdők számára. Az agy ilyenkor több ingerületátvivő anyagot képes termelni, és mindezt természetes módon, külső gyógyszeres kezelés nélkül.

Hosszabb használat során  növekszik az IQ, a koncentrációs képesség, a kreativitás, az információ feldolgozó kapacitás és sebesség egyaránt. Felgyorsítja a tanulást fiatal és idősebb korban is, ami segíti a teljes életet átívelő tanulást. Növeli az agy rugalmasságát, segíti a változást, a függőségek megszüntetését. Általánosságban növeli a tudatosságot, segít hozzáférni a tudatalatti elnyomott információihoz.

 

A következő területeken jelentkeznek a legerősebb hatások

 

Mély, pihentető relaxáció

Kevesebb szorongás, nyugalomérzet

Jobb, teljesebb alvás

Kreativitás növekedése

Vizualizációs képesség

Gyorsabb tanulás

Hormonális rendszer egyensúlya

Sportteljesítmény növekedés

 

Mindannyian megtapasztaltuk már, hogy a fényhatások és a hangok erősen hatnak ránk. Már az időszámításunk előtti 2. században, az akkori Görögországban felfedezték, hogy a forgo keréken áthaladó villogó fény tudatmódosító hatással van a vizsgált személyre.Az őskorban a sámánok tudatosan használtak dobokat a meditatív állapot eléréséhez.

 Az EEG készülék megjelenésével ezek a szubjektív tapasztalatok a tudomány célkeresztjébe kerültek, és a vizsgálódások meglepő felfedezésekhez vezettek. Megállapították, hogy a fény és hang hatására az agyféltekék szinkronizálódnak, elindul az öngyógyítás, javulnak az intellektuális funkciók.

A további kutatások és felfedezések sokasága vezetett a Tudati Technológia megszületéséhez, amit agytréningnek is nevezünk. A fény és hangterápiát alkalmazó agytréner készüléket a magyar kutatók által kifejlesztett hatékony tesztelési és állapot felmérési módszer tette igazi

gyógyító eszközzé.

A teszt során a problémák gyökerét, okát keressük meg. A teszteredmények alapján célzott problémamegoldó tréningprogramot alakítunk ki. Az agytréning során passzív meditációt végzünk, ami előzetes gyakorlás, tanulás nélkül is elsajátítható, alacsony energiaszinttel rendelkező egyének esetén is kifejti hatását.

Ezzel elérhető az agyféltekék szinkronizációja, a harmonikus agyműködés, az öngyógyító folyamatok felerősítése. Javul a döntéshozó

képesség,az önismeret, az életminőség, tolerancia, kreativitás, az információ befogadó és feldolgozó képesség. Visszatér a memória és a tanulási képesség, képes növelni az energiatöltést.

Az agyban keletkező vegyi anyagok termelésének helyreállításával rendkívül kedvezően befolyásolja az egész szervezet működését. Különböző pszichés betegségek esetén lehetővé teszi a gyógyszermentes állapot elérését. A jótékon yhatásokat minden korosztály élvezheti a

gyerekektől az idősekig.

 

NAPSUGÁRSZAUNA

 

A napsugárszauna távoli infravörös sugarai a szövetek mélyére hatolva, belülről kifelé haladva melegítik fel testét. Szinte érzi, ahogy a bőre alá kúszik a meleg.

Ezzel szemben a hagyományos szaunák csak a levegőt melegítik fel Ön körül, amivel csak a szövetek felszínén való izzadást teszik lehetővé.

 „A napsugárszauna abban különbözik a hagyományos szaunáktól, hogy az ezekben alkalmazott távoli infravörös sugarak behatolnak a test bőr és

izomszöveteibe, így a testet meg tudja szabadítani a mélyebb rétegekben

felhalmozódott mérgektől is, míg a hagyományos szauna egyszerűen csak a verejtékmirigyeket képes aktiválni.” Dr. Rachel West 

A napsugárszauna nem a levegőt, hanem közvetlenül a testét melegíti fel, így nem fordulhat elő, hogy a hátát vagy a vállait perzseli a hő, miközben a labia hidegek maradnak. Különleges fűtőelemeink minden típus esetében biztosítják az egyenletes hőmérsékleteloszlást, hogy Ön kompromisszumok nélkül élvezhesse a napsugárszaunázás minden pillanatát.

 

A NAPSUGÁRSZAUNA TÁMOGATJA ÖNT EGÉSZSÉGE

MEGőRZÉSÉBEN

A napsugárszaunázás során hétszer több méreganyag és nehézfém távozik a szervezetéből, mint egy hagyományos szaunában. A finn szaunát használók verejtéke 95-97%-ban csak víz, viszont a napsugárszaunát használók esetében ez az arány mindössze 80-85%. A fennmaradó részt a sejtekből kioldódó koleszterin molekulák, zsírban oldódó méreganyagok, és különböző mérgező nehézfémek teszik ki. A sejtek szintjéről induló hipertermikus méregtelenítésnek köszönhetően már az első alkalom után frissebbnek és lendületesebbnek érzi majd magát.

 

Tisztítsa szervezetét hatékonyan kínzó méregtelenítő kúrák, éhezés nélkül! Tartós eredményt érhet el, koplalás és idegeskedés nélkül.

A ROSSZ HÍR az, hogy: szervezetünkben folyamatosan halmozódnak azok a káros anyagok, amelyek a környezetből, illetve az élelmiszerekből származnak. Nemcsak a városi élet, vagy az élelmiszerek tartósítószerei, de a kozmetikumok is vegyszereket, mesterséges anyagokat, sőt kőolajszármazékokat, nehézfémeket is juttatnak a szervezetünkbe. Ennek elkerülése sajnos lehetetlen.

Viszont A JÓ HÍR az hogy: létezik egy olyan eszköz, mellyel szervezetét tartósan méregtelenítheti, a külső hatások és vegyszerek elleni védekezés már lehetséges!

A napsugárszauna a méregtelenítés egyik leghatékonyabb eszköze, már néhány kezelés után fittebbnek, vitálisabbnak érzi magát a napsugárszauna használatától. A méregtelenítés során a

szervezetben felhalmozódott vegyszerek, nehézfémek a verejtékezés során távoznak a szervezetből, a napsugárszauna rendszeres használata segít a tisztítókúrák alkalmazásában, a szervezet egészségének fenntartásában.

A rendkívül hatékony méregtelenítés titka a napsugárszauna keskeny hullámhossz-tartományában rejlik.

A napsugárszaunák által kibocsátott infravörös sugárzás hullámhossz-

tartománya 8 és 11 mikron között van, ami biztosítja a szervezet sejtszintű átmelegítését és ezáltal méregtelenítését. A test sejtszintű méregtelenítése miatt a napsugárszaunák sokkal hatékonyabban segítik a méreganyagok kiválasztását, mint a hagyományos finn szaunák, vagy az infraszaunák.

 

FREKVENCIATERÁPIA

 

Hulda Regehr Clark, és Royal Raymund Rife törekvéseit folytatva szeretnénk hozzáférhetővé tenni minden gyógyulni vágyó számára azoknak a tudományos kutatásoknak az eredményeit, amelyeket Vértesi Csaba professzor foglalt össze a könyvében.

Vértesi professzor abban a könyvében, amit a Magyar Tudományos Akadémia készül kiadni az Európia Únió pénzügyi támogatásával és amelynek címe “A rádiofrekvenciák használata az orvostudományban” az alábbi területeket említi, amelyek fertőzésein a rádiófrekvencia terápiával hatékonyan lehet segíteni:

1  )Mentális betegségek, agy és idegrendszer fertőző betegségei (beleértve a depressziót, a stresszt, a migrént, az ADHD-t, a Parkinson, és az Alzheimer kórt, a Reyeés a Rett szindrómát, stb.)

2.) Légzőszervi fertőtző betegségek (tüdőgyulladás, tuberkulózis, megfázás, stb.)

3) A szív és a vérkeringési rendszer fertőzéses betegségei (endocarditis, angina pectoris, atherosclerosis, hirtelen gyermekhalál, magas vérnyomás, stb.)

4) A gyomor és bélrendszer fertőzéses betegségei (gyomor fekély, gyomor gyulladás, kolera, Crohn betegség, vastagbélygyulladás, gázosodás, stb.)

5) A máj zavarai és az emésztőszervek fertőzéssel összefüggő zavarai (hepatitisz, cirrózis, epekő, hasnyálmirigy gyulladás)

6) A nemiszervek és a húgyúti szervek fertőzéses betegségei (vesegyúlladás, vese ciszta, húgyhólyag gyulladás, prosztata gyulladás, menstruációs zavarok, stb.)

7) Szexuális úton terjedő fertőző betegségek (szifilisz, gonorhea, trichomoniazisz, AIDS, endometriózis, stb.)

8) Bőr fertőző betegségei (akné, ekcéma, furunkulus, stb.)

9) Az izomrendszer, a csontrendszer és a kötőszövet fertőzéssel összefüggő betegségei (izületi gyulladás, reumás izületi gyulladás, csont izületi gyulladás, csontritkulás, Raynaud, Sjörgen, Martan szindróma,

10) A vér fertőzéses betegségei(hemorrhagiás láz, malária, fertőzéssel összefüggő vérszegénység, stb.)

11) A szem fertőzéssel összefüggő betegségei (makula degeneráció, retina gyulladás, glaukóma, katarakt, stb.)

12 )A fül fertőzéssel összefüggő betegségei (Meniere szindróma, tinnitisz, stb.)

13 )A szájüreg, fogak és az arc fertőzéssel összefüggő betegségei (fogfertőzés, szájfekély, stb.)

14) Immunrendszer betegségei beleértve az autoimmun betegségek számos fajtáját (AIDS, krónikus fáradtság szindróma, szklerózis multiplex, Addison, Graves és Hashimoto betegségek, stb.)

15) Hormon rendszer fertőzéssel összefüggő betegségei (cukorbetegség, pajzsmirigy és mellékpajzsmirigy túlműködés, elhízás, Cushing szindróma, autoimmun polyendocrine szindróma, stb.)

16) Tumorok számos típusa

17) Veleszületett fertőzéses betegségek.

18) Genetikainak tartott betegségek, amelyek fertőzéssel függenek össze.

 

Mint a fenti listából látható Vértesi professzor a fertőzéses betegségek listáját jelentősen képes volt kiterjeszteni a rádiófrekvenciás méréseinek következtében. Sok olyan fertőzésről derült ki, hogy vírus, parazita, baktérium, vagy gomba fertőzés okozhatja, amelyről ez eddig nem volt ismert.

 

 

Leave your thought

Kategória