Blog Detail

Miért ajánlom? Szvámi Adzsaja március végén Veszprémben.

ahimszajóga 2014. március 21. 0 comments 0

Ahogyan előrehaladunk spirituális utunkon, és átéljük azt az értékrendváltozást magunkban, ahogyan az örök és egyetemes emberi értékek egyre fontosabbak lesznek nekünk, úgy növekszik bennünk a belső béke és az elégedettség. Ennek hatására egyre szebbnek látjuk a világot és egyre jobban tudjuk élvezni az életet.

A jóga évezredes megfigyelése alapján azt mondhatjuk, hogy ahhoz, hogy ehhez az állapothoz közelebb kerüljünk a legfontosabb lépés az etikai-erkölcsi fejlődésünk elősegítése.Ezért a jóga nyolcrétű ösvénye a jáma-nijáma ajánlásaiban megfogalmazott bölcsességekkel kezdődik. Ahhoz hogy egyet léphessünk előre a belső békénk felé, hármat kell lépnünk az erkölcsi fejlődésünkben.

A Swami Ajaya hétvégén ezekről az alapvetően fontos etikai-erkölcsi  ajánlásokról a jáma-nijáma lépcsőiről lesz szó, amelyek az évezredek változásai alatt is igaznak bizonyultak.

Sokan jártok gyakorolni az AHIMSZA Jógaközpontban és kimondva, kimondatlanul szeretnétek magatokban fokozni a belső béke és nyugalom érzését. Ha valóban komoly az elszántságotok, akkor ne hagyjátok ki ezt a programot, amelyen nagyon értő kezek fognak bennünket vezetni belső utunkon!

Szeretettel:

Csongor 

 

Leave your thought

Kategória