Blog Detail

Kapcsolatok a földönkívüliekkel – NASA magasrangú tisztviselő bejelentése

ahimszajóga 2013. április 7. 0 comments 0

Lássuk először a cikket magát!

Egy NASA tisztviselő megerősítette: a Földönkívüliek szövetségben állnak a hadsereggel

Az egykori NASA alkalmazott és űrrepülőmérnök Clark McClelland már nem újonc, dolgozott már minden egyes űrprogramban, kezdve az 1961-es Merkúr programtól egészen a nemzetközi űrállomás fellövéséig. Személyesen ismer minden űrhajóst az első naptól fogva, és első kézből származó információi vannak saját UFO észlelésekről.

Clark azonban egy ennél sokkal jelentősebb dologról mesélt. Egy titkos űrsikló misszió alatt rövid ideig szemtanúja volt olyannak, aminek nem kellett volna, amikor a űrrepülő monitorjait nézte. Clark látta, hogy egy majdnem 3 méter magas idegen lénnyel beszélget két űrhajós az űrsikló rakterében.

Én,  Clark C. McClelland, egykori űrhajós operátor az űrsikló flottánál, személyesen figyeltem meg egy 2,8-3 méter magas Földönkívülit a 27 inch-es videó monitoromon munkám végzése alatt a Kennedy űrközpontban, a Kilövésirányító Központban. Az idegen lény egyenesen állt az űrsikló rakterében, és beszélgetést folytatott két sisakot viselő amerikai NASA űrhajóssal! Megfigyeltem a monitoromon az idegen lény űrhajóját is, amely stabilan állt hátul, az űrsikló fő hajtóműve mellett. Végig követtem az eseményt, ami 1 perc és 7 másodpercig tartott. Bőségesen volt időm megjegyezni mindazt, amit láttam. Egy Földönkívüli lény volt és egy idegen űrhajó!

Egy barátom később kapcsolatba lépett velem, és elmondta, hogy ő is látott egy magas idegen lényt az űrsikló fülkéjében. Igen, az űrsiklónk belsejében! Ezek titkos (Pentagon) küldetések és találkozások voltak.

Az én ellenőrizhető hátteremmel, nincs olyan Szövetségi Kormányzati Ügynökség, mely azt állíthatná, hogy őrült vagyok!

Az űrprogram úttörője vagyok. Közreműködtem a Merkúr, Gemini, Apollo, Apollo-Szojuz, Skylab, űrsikló, Mélyűr programokban, és a Nemzetközi űrállomás elindításában.

Akiktől személyes megerősítést kaptam:  Walter Cronkite, Major Donald Keyhoe, NICAP Igazgató,  Richard Hall, NICAP igazgatóhelyettes, Asztronómus,  Dr. J. Allen Hynek stb. Helyettesként szolgáltam Florida államban a Kennedy űrközpontban, igazgató voltam a MUFON-nál, igazgatója a NICAP-nek (Légügyi Jelenségeket Vizsgáló Bizottság) Cape Canaveral-ban és a Kennedy űrközpontban. Elismeréseket kaptam szenátoroktól, képviselőktól, katonatisztektől és tudósoktól.

Tény, hogy ez teljes mértékben igazolja barátom, Edgar Mitchell, az Apollo-14 űrhajósának merész kijelentéseit.

– Eddigi életemben 650 küldetésnek voltam részese vagy tanúja. Szakértő vagyok abban, hogy vizuálisan felismerjek minden olyan szerekezetet, amivel az emberi faj valaha is repült, akár titokban, vagy más módon. Tudom, hogy egy Földönkívülit és egy idegen űrhajót láttam. Igazgató voltam a NICAP 3-as egységnél, ismertem az aktuális X-aktákat Cape Canaveralban és a Kennedy űrközpontban 1958-tól 1992-ig. Igen, az aktuális X-aktákat! Az idegenek itt vannak! Közöttünk járnak! Lehet, hogy ők ültetik a különböző kormányokat a helyükre szerte a világon.

Azt tudom, hogy nem engedték, hogy ezeket az információkat közzétegyem. Írtam három könyvet, hogy kiderüljön az igazság az egész emberiség számára. Vezetője voltam ennek a témának, és számos NASA, valamint más űrhajóssal is találkoztam az évek során. Részt vettem katonai és NASA programokban 1958-tól 1992-ig. Számos tapasztalatot hallottam a Földönkívüliekről, akiket láttak a Holdon, és más helyeken a NASA űrhajósai. A könyveim ezekről, valamint ennél sokkal többről szólnak.

A NASA nem polgári űrügynökség! A NASA a Pentagon tulajdonában van! Számos titkos Nemzetvédelmi Minisztérium általi programban vettem részt. Ezen programok révén küldtünk titkos műholdakat és egyéb berendezéseket az űrbe, ahol több tagja a személyzetnek is részese volt Földönkívüliekkel való találkozásoknak.

Forrás: beforeitsnews

Napokban jelent meg a fenti cikk és nem is véletlenül. Iszonyatosan sok vitát gerjeszt már maga a téma és szintén alkalmas arra, hogy megossza a publikumot. Azonban úgy véljük igazából nincs akkora jelentősége, akár igaz, akár nem.

Mit is jelent ez valójában?

Effektíve a dolgok lényegén nem változtat, pusztán a felszíni tudat “piros gombjait horzsolgatja”. Azt, hogy a jelenlegi emberi létformára nagy változások várnak, azt már egyre többen tudják. Nagyon sok hitrendszer alapja fog átmenni gyökeres átalakuláson. Az egy pici és aranyos “csúsztatás” és az emberi elme találékonyságára vall, hogy a változást, mint olyat egocentrikus szinten is megpróbálják kisajátítani, illetve meglovagolni. De ez valójában azt a folyamatot segíti, ami a tömeg fókuszát egységesen fogja végérvényesen módosítani.

Ugyanis a gondolkodó állat (animal racionale), ahogyan a középkorban az embert jellemezték, nem tudja ezen információk hivatalos közlése után korábbi élettevékenységét, még csak jogosan sem folytatni. Mikor fog ez megtörténni? – Egyébként hamarosan, – de a lényeg nem itt kezdődik. A Föld mindenféleképpen változásokon esik át és ez vonatkozik a párhuzamos síkokra is.

Az analógia törvényét érthető formában, már az ősidőktől fogva erre is vonatkoztatni lehet. Ez úgy fogalmazható meg, hogy miképpen a mennyben azon képen itt a Földön is, vagy mint fent, úgy lent, mint kint úgy bent és ezt lehetne nagyon sokáig ragozni… A szavak, mindig is szimpla címkék voltak és lesznek, – kinek milyen az igénye, hitrendszere, fogalmi szerkezete. Tehát; Dimenzióváltás, világvége, aranykor és egyebek azt a változást készítik elő, ami minden fejlődő-képes ember számára  alanyi jogon jelenthet “megváltást”. A “titkosnak” nevezett tudományok régóta tanítják a nem földi létformák létezését. Az emberi faj felszíni mintázatában ez irányítottan csak most lesz létjogosult, még csak elismerni is. Persze ez kicsit meghaladja, a hagyományos történelmi felfogást.

És akkor most mégis, – miben lehet hinni?

Ha belegondolunk, tulajdonképpen mindegy, hogy Ufók, Koboldok, Istenek vagy más szereplők váltják ki a katarzist, mert a színház emberi akarattól függetlenül is működik. Ez a linearitásra mindenféleképpen kényszerítő erővel hat. Ezt fogják nagyon sokan egyre inkább megérteni. Hülyeség ez a 144 ezer emberes össznépi játék is, de hát sok állatkerti lakónak kell a szórakozás. Fizikai síkra fókuszált elmére vall, ha ezt csak számszerű, mennyiségi értelmezésben vagyunk hajlandóak beemelni.

De nem is ez a témája ennek az írásnak jelen esetben.  Szóval,  az egyre gyorsuló tudati tágulás, illetve pszichikai töménység, csak minőségi, vertikális megközelítésben tárja fel, valós lényegét. Oldalunkon foglalkoztunk már többször is a téma megközelítésével, de talán ebből az aspektusból egy kicsit érthetőbbé válik.  Tehát a hit, mint fejlődési stádium, csak akkor bír kompetenciával, ha már nem földönkívüliekben, meg egyéb istenekben hiszünk, hanem Velük egy dologban. Abban a szférában, ahonnan minden, – a létezésben megnyilvánult, – származik. Aztán már nem csak hinni fogunk benne, hanem tudjuk is és ezek után tudjuk meg is élni.

Ez pedig a lineárisan zakatoló elme nélküli CSEND.

Ahol már képesek vagyunk az állóhullámok koherencia hosszát tudatosan beállítani. Ahol a “megfigyelő” mint állapot valóban működik. Az már nagyon régóta köztudott, hogy nagyon sok típusú biokémiai robottal lehet részt venni ebben a szén-alapú valósághalmazban. Pontosan azért, hogy ezt megtapasztaljuk és megtanuljuk alkalmazni egyéni és kollektív tudati lehetőségeinket. Csak ebben az esetben válhatunk MI is a Kozmosz polgáraivá. A morfogenetikus mezők mindig is tele voltak nézősereggel és előbb utóbb belátjuk, hogy a világegyetem rendező elve nem kauzális aggyal szerencsétlenkedik. – Ez mindig is a létezésben résztvevők privilégiuma lesz. Ki ne látott volna Ufóban földi pilótát és ki ne látott volna a Földön Ufót tanácstalanul nézni ki a fejéből.  Egyébként meg teljesen mindegy. Minden létező előbb, vagy utóbb felnő Önmagához, a saját teremtő mivoltához és tovább gyakorolhatja, mint egy emberi létforma a reggeli felébredést. És azt hogy milyen csodálatos ez az óriási hologram háló. Pontosan az történik, mint amikor a sok moziba járás után lesz saját projektorod, amit “más helyeken” mező-sűrítőnek neveznek. Ennek megértéséhez pedig meg fogunk barátkozni a ciklikusság fogalom-rendszerével is, amit mint működési mechanizmust, minden ősinek mondható civilizáció meg is említ. S mivel kibontani felesleges a témát, megelégszünk a fenti gondolatok felvetésével.

Murzsicz András

 

Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kategóriák