Blog Detail

Új Év – Új Kezdet egészségtudatos vegán ételekkel

Selmeci Csongor 2017 december 30 0 comments 0
nyers vegán gundelpalacsinta

nyers vegán gundelpalacsinta

 

 

 

 

 

 

 

veszpremi_vegan_menulista_2018_1_het

Kedves Jógázók!

2018 január 3-tól így is nyitottá tesszük az egészségtudatos vegán étel rendelést, gondolva arra, hogy biztosan van közületek olyan, aki újévi fogadalomként szeretne egészségesebben élni a 2018-as esztendőben.

Ahogy a menüből is látjátok, ehhez nem kell lemondani a finom ízekről, még az édességekről sem, lehet ezt is egészségesen és testet lelket építő módon elkészíteni.

Aki az ételeket elkészíti Révász Péter egészségtudatos vegán és nyers vegán szakács gondosan figyel az ételek összetevőire, az alapanyagok emésztést segítő társítására és arra, hogy az ételeket jó kedvvel, jó hangulatban, energiával feltöltve készítse számotokra. Így lesz az étel nap mint nap eszköze a mentális fejlődésnek, a belső harmónia megteremtésének.

Többen számoltak be komoly egészségügyi javulásról és gyógyulásról a menüt fogyasztók közül.

Reméljük, hogy ezzel a lehetőséggel is szolgálatotokra lehetünk itt az AHIMSZA Jógaközpontban ahhoz, hogy az étkezés útján is megtapasztalhassátok testi, lelki, szellemi fejlődésetek gyümölcseit!

A menü megrendelése e-mailen keresztül történik Péternél az alábbi címen: termeszetfia@gmail.com.

A legkésőbbi határidő az előző nap délig leadott rendelés, de ha lehet akkor az előző hétvégén az egész heti rendelést leadva jelentősen meg tudjátok könnyíteni az előkészítő munkák ütemezését!

Jó étvágyat mindenkinek!

Kategória