Blog Detail

A mi szakácskönyvünk Ételeink böjttöl-böjtig

ahimszajóga 2013. december 4. 0 comments 0

Az általunk ajánlott szakácskönyv nem mindennapi. Ugyanis a Mi szakácskönyvünk létrejöttének körülményei elég rendkívüliek. Ki is az a Mi? A Szentbékkálán hosszú évek óta böjtölők egyre népesebb tábora, akik nemcsak rendszeresen visszajárnak, de lassacskán egy laza közösséget alkotnak. E kis közösség erőfeszítéséből jött létre ez a kiadvány, mely tartalmazza lényegében mindazokat a finomságokat, melyekről a böjt vége felé szó esik: hogy mi mindent fogunk majd enni akkor …

A válogatás szempontjai voltak, hogy kipróbált, bevált receptek legyenek, természetesen egészséges alapanyagokból, és nem túl bonyolultan elkészíthetők.

Különlegessége a gyűjteménynek, melynek legalább száz szerzője van, hogy mielőtt főzni hívna, azt is számba vesz, mit miért együnk, vagy ne együnk, mikor és milyen társításban.

A könyv tartalmazza továbbá az egymásnak ajánlott könyvek, honlapok jegyzékét, további szíves felhasználásra és lelki-szellemi épülésre.

A könyv 2600 Ft-os áron megvásárolható az Ahimsza Jógaközpontban.

 

Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kategóriák