Skip to content

Buzás Magdolna

Nyitott csoport

Email: magdivar@gmail.com
Telefon: +36 30 485 7225

Eredetileg vegyészmérnökként végeztem, majd pedagógus pályára kerültem. Sporttal, mozgással mindig szoros kapcsolatom volt, versenyszerűen kosárlabdáztam. Jógával 9 évvel ezelőtt találkoztam. A rendszeres gyakorlás olyan mély változásokat hozott fizikai, lelki, szellemi területen egyaránt, mely arra inspirált, hogy gyermekekkel is megismertessem ezt a világot. A gyermek jógaoktató képzés után elvégeztem a Magyar Jóga Akadémia első évfolyamát, hogy ne csak gyerekeknek tudjak segíteni.

A jóga egy komplex „eszköztár”, mely sok területen hat egyidejűleg, pozitív folyamatokat indít el, folyamatos tanulásra serkent. Szellemisége és mozgáskultúrája az élet minden területén komoly segítséget nyújt. Fontosnak érzem, hogy a gyerekeket úgy terelgessük, hogy egy boldogabb világot tudjanak teremteni, mint elődeik.

Szemléletemben az erőszakmentes kommunikáció fontos szerepet tölt be, ezt a tudást is szeretném a gyerekeknek továbbítani.

Napjainkban a gyerekek teljesen más ingereknek vannak kitéve, mint az előző nemzedékek, fejlődésük ezért más utakon érvényesülhet. Különösen fontosnak érzem, hogy megismerjenek egy olyan világot, ahol nincs verseny, ahol befele tudnak figyelni, ahol szeretetteljes légkör van. Szívügyem, sokakkal egyetemben, hogy az iskolákban is szerepet kapjon a jóga.

Sportolókat, pedagógusokat is szeretettel várnék, mutatva egy más, teljesítményüket segítő megközelítést.

Végzettségeim: – Magyar Jóga Akadémia okleveles jógaoktató

                            – Mandala Jógastúdók Gyermekjóga oktató

                            – EMK

                           – Bene Máté gerincterápia jógával