Blog Detail

Nyári jógatábor gyermekeknek

Selmeci Csongor 2018 február 26 0 comments 0

JÓGATÁBORI ÉRTESÍTŐ

Kedves jógatársunk!

Ezúton szeretnénk értesíteni arról, hogy ez évben, Bükkszéken szervezzük családos jóga és alkotó táborunkat. Az eddig hagyományosan, a Debreceni Jógaegyesület által megrendezett táborokban a gyermekek, szülők, felnőtt jógázók közösen vettek részt. Ebben az évben a felnőtt jógázóknak un. „Csend tábor” kerül megrendezésre (Július 14-21), amely a belső elmélyülést és a meditációt segíti elő és ahol gyermekek foglalkoztatása nem lesz. Ezért közösen úgy döntöttünk, hogy a gyermekeknek és szüleiknek egy más időpontban, de időben egymásra épülve szervezünk tábort. Így lehetőség nyílik arra, hogy aki részt kíván venni a „Csend tábor”-ban is, az megszakítás nélkül tegye.

Táborunkba, szeretettel várunk minden, az eddigi táborokban résztvevő és új jógázót, gyermekeket (0-14) éves korig, szülőket, nagyszülőket, fiatalokat, gyermekjóga iránt érdeklődő pedagógusokat, felnőtteket.

A tábor helyszíne: Bükkszéki Ifjúsági tábor.

A tábor időpontja: 2018 Július 08.- július 14.

Tábori programok:

  • Jóga gyakorlás gyermekeknek (külön óvodás-kisiskolás és kamasz korosztály), felnőtteknek. A jóga foglalkozásokat gyermekeknek Szegedy Tünde, pedagógus, gyermekjóga oktató, felnőtteknek Farkas Klári minősített jógaoktató tartja.
  • Alkotó foglalkozások különböző művészeti technikákkal (selyemfestés, agyagozás, gyöngy fűzés, festési és grafikai technikák, nagyobbaknak ékszerkészítés). A foglalkozásokat vezeti: Szegedi Szilvia tanító és rajz tanár, Szegedy Tünde óvodapedagógus.
  • Zene, tánc, drámajáték foglakozások, közös zenés estek (dal és mantra éneklés, hang terápia)
  • Közös strand és túra program
Előadások gyermek nevelés, tehetség gondozás, érzelemoldó technikák témakörben. Vendégünk Maharishi Bhramananda Jógi, aki gyermeknevelésről előadást tart felnőtteknek és foglalkozást kamaszoknak.

A különböző foglalkozási területek témájukban és fejlesztő tartalmukban egymásra épülnek.

A tábor részvételi díja :

Felnőtteknek: 42000 ft, amely magában foglalja az étkezést (érkezéskor vacsora, távozáskor reggeli, a többi napokon 3x-i étkezés) Rendszeres teafogyasztást, szállást, + adóhozzájárulást, strand belépőt, előadások és oktatások díját.

Gyermekeknek: 3-14 éves korig: 39000 ft, amely magában foglalja a szállást, étkezést (Felnőtthöz hasonló megosztásban) Rendszeres gyümölcs és ital fogyasztást(a foglalkozások közti időben), tevékenységek anyagköltségeit, strand belépőt, oktatások díját.

Testvér kedvezmény:            2000 ft/fő.

3 éves kor alatt a tábori díj, a szállás és étkezés igénye szerint lesz megállapítva.

A tábor bemutatását, a részletes jelentkezési lapot 2 hét múlva, a tábor honlapján jelentetjük meg, amelynek elérhetőségét az érdeklődőknek megküldjük.

Nagyon fontos lenne számunkra már megelőzően a visszajelzés, hogy a szállások körülbelüli igényét fel tudjuk mérni. Kérjük, hogy amennyiben Táborunk fölkeltette érdeklődését és előre láthatóan szeretne részt venni családjával, barátokkal vagy egyedül, emailben , telefonon vagy Facebookon jelezze.

Telefonszám:203649949

Facebook: Szegedy Tünde

Email cím: jogatunde@gmail.com

Nagyon nagy szeretettel és tisztelettel várunk mindenkit!

HARIOM :            Szegedy Tünde és a tábor szervezői.

 

 

Kategória