Blog Detail

JÓGATERÁPIA NAP november 17-én vasárnap

Selmeci Csongor 2019. október 6. 0 comments 0

JÓGATERÁPIA NAP

2019. november 17-én vasárnap, 8 órától vagy 10 órától – 17 óráig

 Helyszín: Veszprém, AHIMSZA Jógaközpont

 

Ismételjük és folytatjuk tovább az októberi anyagot!

Ha kíváncsi vagy arra, hogy mit értenek gyakorlati jógaterápia alatt India mai nagy jógaintézetei, akkor várunk szeretettel a két gyakorló napra!

Frissen hozott információkat adunk a 2019. szeptemberében megkapott továbbképzésekről, amit a Kaivalyadham Jógakórházában és Főiskoláján folytattunk. 

Egy rövid videó a legutóbbi jógaterápia nap előadásából:

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xyPfb57cL1g” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen></iframe>

 

A korábban érkezőknek (8.00 – 10.00) satkarma tanulás (gyomormosás, orrmosás) lehetőség van, ami benne van az árban.

A satkarma technikák gyakorlása a jógaterápia alapfeltétele, ezért javasolt azok elsajátítása minden komoly gyakorló, főleg jógaoktató, jógaterapeuta és beteg számára!

alábbi témákban lesznek:

  1. jógagyakorlatok a gerinc egészségéért (hát – derékfájás, gerincferdülés, nyak – váll és fejfájás, térd panaszok), ezek lelki, mentális és hormonális okai és azok feloldása, mentális megerősítések.
  2.  női jóga terápia: egészséges hormonrendszer,  menopauza, klimax, a mell egészsége, csontritkulás, összefüggések más szervrendszerek működésével (pl.pajzsmirigy – hipofízis), valamint a reflux!

A jógagyakorlatokban ászanákat, pránajáma gyakorlatokat, bandákat, mudrákat és mentális gyakorlatokat veszünk át és elméleti hátteret is biztosítjuk a kutatási háttérről, a gyakorlatok mélyebb hatásairól, a végzés módjáról, stb.

A gyakorlatsorok összeállításában a Kaivalyadham Jógakutató Intézet és Főiskola, valamit a korábbi képzéseink során tanult anyagokat használjuk fel.

A jóganapon átvett általános terápiás gyakorlatsorok végzésekor variációkat, egyéni ajánlásokat javaslunk.

A jóganapon való részvételt elsősorban szakembereknek, jógaoktatóknak és jógaterapeutáknak, valamint haladóbb (minimum 2 éve rendszeresen) gyakorlóknak ajánljuk!

A nap folyamán egyéni sorok összeállítására nem lesz lehetőség, de külön kérés, majd az azt követő egyéni állapotfelmérések után személyes konzultáció történhet!

Az egész nap díja: 15.000 Ft, + 1.500 Ft könnyű vegetárius ebéd.

Jelentkezés: Selmeci Ágota és Csongor , min.vez. jógatanárok, vez. jógaterapeuták 06 30 649 4055, yoga@yoga.hu

Jógaterápia a gerincre:

Női jóga terápia:

 

 

 

A májusi jógaterápia nap képei:

Kategóriák