Blog Detail

Holografikus Univerzum tanfolyam

Selmeci Csongor 2018 augusztus 30 0 comments 0

„A siker az Égben dől el, a Szívünkkel írjuk be oda, és a Szívünkkel váltjuk valóra, itt a Földön is.”

A tanfolyam első két alkalma során megtanuljuk a megértéshez szükséges, egyelőre még távolinak tűnő, de szükséges fizikai fogalmakat, mint pl.: fény, lézer, hologram. Megismerkedünk a tér, morfogenetikus mező, kvantumfizika elméletével. Az előadások végére, már értjük és biztonsággal tudjuk használni a fogalmakat. Feltérképezzük az emberi agy és a szív működését, amely térkép megmutatja a párhuzamot az Univerzum és az emberi agy működése között. Megtanuljuk az emberi tudat állapotait. Ezzel a tudással már képesek leszünk megérteni és irányítani az Univerzumot működtető intelligens energiákat.

A harmadik alkalmon különböző gyakorlatok során szerzett és tudatosított tapasztalatok segítségével megtanuljuk használni, alkalmazni az életünkben a megszerzett tudást. Így a mindennapjaink során tudatosan és önállóan is képesek leszünk rá, hogy az általunk vágyott valóságot teremtsük meg.

A tanulás során mindvégig támogatnak bennünket a jóga bevált gyakorlatai és mentális technikái: meditációs technikák, amelyek a jelentbe hoznak; a szankalpa, amely a tudat programozásának jóga eszköze, ellazult tudatállapotban a kívánt változás irányába ható pozitív állító mondat megfogalmazása a jóga nidrá alkalmazása során; a jóga testgyakorlatai.

Előadók és a foglalkozásokat vezetik: Nagy Gábor és Selmeci J. Csongor

Helyszín: AHIMSZA Jógaközpont Nagyterme, 8200 Veszprém, József A. u. 9.

Időpontok:

  • szeptember 8., szombat, 8.30-13.00
  • október 28., vasárnap, 10.00-15.00
  • november 30., péntek, 10.00-17.00 (gyakorlati nap)

Részvételi díj a három alkalomra: 30.000 Ft

A második alkalomig van lehetőség a csatlakozásra, a harmadik alkalmon már csak az első két eseményen résztvevők lehetnek jelen. (Mindkét alkalomról videófelvétel készül, amelyet minden résztvevőnek utólag elküldünk. Azoknak, akik nem tudnak jelen az egyik alkalmon, a videófelvételek megkapják és ebben az esetben lehetőséget biztosítunk az előadókkal való konzultációra, emailen keresztül.) 

Amire szükség lesz: jegyzetfüzet, íróeszköz, kényelmes ruházat.

További információ: Selmeci J. Csongor +36 30 237 0838

Kategória