Blog Detail

Az AHIMSZA Jógaközpont terápiás szolgáltatásai

ahimszajóga 2016. január 5. 0 comments 0

AZ AHIMSZA terápiás központ szolgáltatásai

Helyszín: József Attila u. 9. , a belső udvarban jobbra az ügyvédi iroda mellett. Tel. Selmeci Csongor és Selmeciné Ágota: 30/237-0838, 30/6494-055

1. Jógaterápia – életvitel – táplálkozás tanácsadás  
Egyéni problémára, vagy betegségre szabottan alkalmazzuk a jóga többezer éves megtapasztalásokra és a mai kutatási eredményekre épülő tanításait.
Díja: Aki tanfolyamra jár és ezért tanfolyami díjat fizetett, számukra ingyenes, aki nem neki 10.000 Ft /alkalom!
Egy alkalom 1,5-2 óra.
Érdeklődés Selmeciné Ágotánál
2. Mágneskezelés – VIOFOR rendszer

A mágneskezelés célja a szervezet életTani működésének segítése a sejtszintű folyadékáramlás hatékony támogatásával. Fájdalomcsillapító és stresszoldó hatása a gyógyászatban és megelőzésben is indokolja alkalmazását. Kezelés díja: 1.500 Ft/ alkalom. 10 alkalmas bérlet: 12.000 Ft

A magnetostimuláció alkalmazásának klinikai vizsgálatai azt mutatják, hogy a Viofor JPS készülék olyan mágneses teret képez, mely hatékony befolyást gyakorol az alábbi kóros állapotokban:

Fájdalomcsillapító hatás: a csont-támasztó rendszer degeneratív elváltozásainál: végtagoknál, degeneratív gerinc elváltozásoknál, ízületek rheumatikus elváltozásainál. Kóros állapotoknál, melyek a lágyrészek fájdalmas elváltozásait okozzák: ízületen kívüli reumatizmus, lágyrészek poszttraumás állapotai, lágyrészek folytonosságának elváltozásai. Migrénes fájdalmak esetén.

Regeneráló hatás: csontrendszer gyógyulásának elváltozásai: álízület, elhúzódó csontgyógyulás, lágyrészek gyógyulásának elváltozásai, felfekvések, égések.

Perifériás keringésjavító hatás: lokális keringési zavar végtagokon, cukorbetegség okozta érbetegség, meszesedés okozta érbetegség, lábszárfekély, vérömlenyek felszívódásának gyorsítása, nyirokkeringési duzzanat csökkentése.

Oxigénadósságot csökkentő hatás: oxigénalapú sejtlégzésre — oxigén nélküli sejtlégzésre gyakorolt hatás által.

Neurózisok és a szimpatikus rendszer fokozott feszültségével járó állapotok: Főleg hosszas pszichés feszültség után kialakuló STRESSZ oldásánál.

Kozmetológiai kezelések: Akne, ekcéma, bőrfoltok és folytonossági hiányok- sebgyógyulás, felfekvések, lábszárfekély, vérömlenyek felszívódásának gyorsítása.

 

3. Németh Attila alternatív mozgás  és masszázsterapeuta,

TEL.:  06-30-434-2100

Masszázs-Csontkovácsolás-Moxa terápia-Köpölyözés

2003 óta foglalkozom masszázzsal, csontkovácsolással. Keleti masszázsokat tanultam, kínai, thai, yumehio. Foglalkozom köpölyözéssel, moxa terápiával.

2009-ben alternatív mozgás és masszázsterapeutaként végeztem. Szakterületem a mozgásrendszer terápiája. Derékfájdalom, tartásproblémák, gerinckorrekció, beszűkült ízületi mozgások, izom-, ízületi sérülések, gyulladások, isiász, lumbágó, idegbecsípődés, gerincsérv. 2003 óta jógázom, 2006 óta oktatok is jógát. Tanultam jógaterápiát is. Az itt tanultakat alkalmazom, mozgás, légzés terápiás gyakorlatok tanításával is kiegészítem a kezelést. Kezelés díja: 4.000 Ft/45 perc

Szeretettel várjuk a gyógyulni vágyókat!

Leave your thought

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kategóriák